Bautermic, S.A. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Bautermic

Màquines per rentar i desgreixar: per a totes les empreses industrials

Fotografia de Màquines per rentar i desgreixar
Màquines per rentar i desgreixar i efectuar tractaments superficials. En totes les empreses industrials i en particular per les quals treballen en els sectors de: automoció, ferrocarril, aviació, màquines eines, motlles, parament, herrajes, mecanitzats, forjats, fosa, cargols, decoletaje, estampació, mecanitzats, tractaments tèrmics, etc., requereixen d'una major neteja en els seus equips i en particular en totes les peces que fabriquen amb la finalitat d'eliminar qualsevol rastre de greixos, olis, encenalls, pols, fangs, pastes de polir, coles, òxids, etc, fins i tot les nano partícules, que solament són visibles al microscopi. Els beneficis que això reporta són: millor manejabilitat, bon acabat superficial, millor protecció, eliminació de fallades i una qualitat i preparació òptimes de les peces per ser pintades, plastificades, vernissades o lliurades directament netes al client.

Per al rentat, desgreixatge i tractaments superficials de decapat, pasivado, fosfatat i assecat de tot tipus de peces.

Ffabricación de rentadores industrials de diferents tipus, com són: cubes LIC, túnels LCB, tambors LTC, cabines LIH, rotatives LCR. Totes elles preparades per eliminar eficaçment restes de: olis, taladrinas, coles, desmoldeantes, fangs, encenalls, etc. i en general qualsevol tipus de brutícia superficial.

Emprant tecnologies de neteja s'aconsegueix: un gran estalvi de temps i de costos en manipulació, sobretot en les peces seriades, i una òptima qualitat industrial.