Bautermic, S.A. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Bautech Tunel

Màquines de rentat i neteja: destinada per a la indústria

Fotografia de Màquines de rentat i neteja
L'empresa Bautermic està especialitzada en el projecte i fabricació de màquines i sistemes per al rentat industrial de tot tipus de peces, que a causa dels seus processos de fabricació queden impregnades amb diverses partícules de brutícia, com poden ser: pastes de polir, òxids, fangs, coles, encenalls, ferrichas, olis, grasses, pols… Brutícies que han de ser convenientment eliminades per aconseguir un correcte acabat tècnic.

Per a això cal utilitzar diferents tipus de màquines que han d'adaptar-se a les necessitats específiques de cada tipus de peces, les seves dimensions, producció, grau d'automatització, espai disponible, tipus de brutícia…

Entre elles es troben les màquines de Tipus Tunel. Es tracta de màquines especialment per treballar en infinitat de tractaments i són ideals per tractar tot tipus de peces amb altes prestacions.

Les peces a tractar són col·locades directament sobre una cinta transportadora plana, en cistelles o suports especials i es descarreguen per l'extrem oposat netes i seques, per al seu muntatge o embalatge.