Aguilar & Pineda Asociados, S.L. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Europlasma Junior PLC

Màquina de plasma al buit: amb un volum de 10,4 litres

Fotografia de Màquina de plasma al buit
Aguilar & Pineda Associats comercialitza la màquina amb una càmera d'alumini, les dimensions del qual són de 230 mm de diàmetre x 250 mm de longitud amb un volum de 10,4 litres.

Té una línia de gas amb MFC (Mass Flow Controller) i un generador de 600 W., 2.45 GHz. (per a model Junior Advanced 300 W, KHZ.)

Posseeix PLC amb pantalla tàctil, la funció de la qual és controlar totes les variables del procés així com executar el procés automàticament i definir els diferents processos i receptes.

Les peces es col·loquen en el sistema de càrrega, i es posen a l'interior de la càmera. La porta de la càmera es tanca i es procedeix a realitzar el buit a l'interior de la mateixa aproximadament a 50 mTorr. A continuació el gas del procés s'introdueix a l'interior de la càmera. Una vegada estabilitzat el gas, el generador s'engega. El tractament de plasma comença. Acabat el tractament, el generador i el flux de gas s'apaguen. La vàlvula de buit entre la bomba i la càmera està tancada. Entra aire en la càmera i la porta s'obre. El sistema de càrrega amb les peces tractades es treuen de la càmera, després les peces s'extreuen del sistema de càrrega.

Les aplicacions que es poden fer amb aquesta màquina són: activació, neteja, etching de plàstics, ceràmiques, metalls i peces petites.