Maconse - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Rentadores de palots, bins i caixes: per al rentat de diferents recipients d'ús industrial

Fotografia de Rentadores de palots, bins i caixes
Els túnels de rentat de palots de Maconse estan dissenyats per a la neteja de diferents de diferents recipients d'ús industrial, especialment els relacionats amb el transport i dipòsit de fruites i hortalissa: bins, palots, caixes, etc.

El funcionament d'aquesta màquina consisteix en l'entrada de palots per la part inferior d'aquesta. Depenent de les característiques de la màquina, aquesta acció es pot fer en continu o d'un en un.

La rentadora de palots es podria dividir en tres seccions:

- Alimentació de palots: Aquest tram, sent opcional en l'equipament de la màquina, afavoriria a la producció i al rentat de palots en continu. Consistint el seu funcionament, en el desplaçament de palots fins a la secció de rentat, mitjançant un transportador de cadenes amb guies laterals.

- Secció de rentat: Aquesta és una de les parts més importants de la màquina. Consisteix en una càmera estaca amb portes, per facilitar la introducció de palots ben sigui manual o automàticament. A l'interior d'aquesta càmera hi ha un sistema per a la subjecció automàtica dels envasos, aquest sistema a més farà que l'envàs estigui girant constantment mentre que rep una injecció d'aigua a pressió. Aquest aigua es podrà escalfar depenent de les necessitats de neteja i esterilització.

- Tanc d'aigua i filtraje: Aquesta secció és on s'escalfa l'aigua per impulsar-la mitjançant bombes monobloc i fer-la recircular per un circuit de canonades fins a la càmera estanca de rentat.