Bautermic, S.A. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Bautermic

Desgreixatge i neteja: per a tot tipus de peces industrials

Fotografia de Desgreixatge i neteja
Cada vegada més, en tot tipus d'indústries i en particular per al sector de l'automòbil, tots els components que es fabriquen, si han de treballar com a elements de precisió són molt sensibles a la brutícia, per la qual cosa és totalment necessari eliminar eficaçment qualsevol resta de: olis, taladrinas, coles, desmoldeantes, fangs, encenalls i en general tot tipus de contaminació superficial.

Bautermic S.A fabrica una àmplia gamma de rentadores industrials, que van equipades amb sistemes automàtics d'aspersión d'aigua calenta barrejada amb álcalis a pressió, que tenen per objecte diluir i eliminar de forma eficaç qualsevol tipus de brutícia. A continuació, en una segona fase, les peces una vegada rentades són esbandides amb aigua neta. Finalment les peces, que estan totalment netes però mullades, passen per una etapa final la missió de la qual és assecar-les amb una temperatura regulable segons es precisi.

A través dels diferents sistemes de màquines rentadores que fabrica l'empresa Bautermic, S.A és possible garantir una neteja total dels diversos tipus de peces que es fabriquen en la industrial en general, ja que aquestes màquines compleixen tots els requisits tècnics exigits per la normativa industrial vigent.

En el laboratori Bautermic d'anàlisi per al control de la neteja, els clients poden examinar les seves pròpies peces abans i després de ser rentades i comprovar l'alta eficàcia de neteja aconseguida.

Les proves de laboratori s'efectuen amb la normativa ISO 16232. Els possibles residus contaminants són analitzats a través d'un programari d'imatge mitjançant un potent microscopi electrònic, un escanejat, un pesat de precisió i una anàlisi de la granulometria, la gravimetria i la naturalesa de les possibles partícules residuals que hagin pogut quedar retingudes en els filtres de buit.