Equiper, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Equiper, S.L.
Freixa, parcela 4 - Pol. Ind. Massanes
17452 Massanes (Girona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑972874794  
🖷:  +34‑972118191
w:  www.equiper.es
Tractament de matèries primeres

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Equiper, S.L.

EQUIPER, S.L. es crea com a tal en 1990, enfocant la seva activitat principal al tractament de les matèries primeres en sectors com la química, alimentària i especialment en el sector de tractament de materials plàstics i els seus fabricats.

L'evolució contínua de l'empresa, l'experiència acumulada i la millora Tècnica dels nostres productes, en conjunció amb les nostres representades, han permès situar-nos com una de les empreses més reconegudes i especialitzades en equipaments perifèrics i instal·lacions clau en mà per a les plantes de transformació i manipulació de matèries plàstiques. L'automatització, les instal·lacions completes de transport matèria primera, diversos tractaments com la deshumidificación i tret, el dosatge i barreja, la recuperació i reciclatge, la termorregulación, el fred industrial, etc., són les constants habituals del dia a dia que centren i diversifiquen les nostres activitats en la injecció, l'extrusió, el bufat i la termoconformació.

A través del departament de vendes i dels delegats comercials en diverses comunitats, estem presents en tota la geografia espanyola, espai que atenem amb un complet servei tècnic d'assessorament i muntatge, que unit a un estoc de recanvis habituals ens permet garantir una bona atenció personalitzada per a cada client, tot en contacte directe des de les nostres instal·lacions, situades 40 km al Nord de Barcelona.

El nostre objectiu futur és continuar ampliant la nostra presència al mercat Español, poder seguir satisfent les necessitats canviants dels mercats actuals, i parell suposada, no perdre l'esperit jove d'evolució que ens ha caracteritzat des de la nostra primera venda a meitat de l'any 1990...