Maquinaria Termo Plásticos (MTP) - Assecadors per a plàstics

Moretto serie EH

Assecadors per a termoplàstics

Fotografia de Assecadors per a termoplàstics
Els assecadors d'aire calent de la sèrie EH han estat estudiats especialment per al tractament de materials termoplàstics en grànuls no higroscòpics. La temperatura es regula electrònicament. El control separat simplifica la seva ocupació. El disseny particular, amb grup instal·lat en la part posterior, ho fa molt compacte. La instal·lació elèctrica de baixa tensió respon a les normes CE. Els grups es poden instal·lar en la màquina o al seu costat. 12 generadors, 19 grandàries de tremuja per a qualsevol exigència d'assecat.

La sèrie EH-A de assecadors funcionantes amb aire es distingeix pel seu compacidad i cura en la fabricació. El rang de temperatura fins a 150 °C permet tractar polímers no higroscòpics amb bons resultats. La tremuja amb aïllament integral de 40 mm d'espessor, reté la calor, evitant malgastar energia. La instal·lació elèctrica amb equips auxiliars de baixa tensió harmonitza aquests productes a les recents normatives. Amb tremuja d'acer inoxidable.

La sèrie EH- AC d'assecadors amb suport es caracteritza pel seu dibuix innovador del grup col·locat damunt de la tremuja permet ampliar el camp de les aplicacions. un termòstat posat en la càmera de calefacció assegura que la temperatura no superi els límits establerts. A més un filtre cicló en sèrie augmenta considerablement l'autonomia del filtre de cel·lulosa.

En les versions AC es pot aplicar la vàlvula mescladora per a l'aire de tornada. En les aplicacions amb tremuja, es troben a la disposició del client versions amb porta d'inspecció i sistema de neteja. Les tremuges estan equipades en sèrie amb la vàlvula de descàrrega antibloqueo.