Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Interempresas se afianza en el mundo de la comunicación profesional con la adquisición de la agencia Clúster

Grup Interempresas s'aferma al món de la comunicació professional amb l'adquisició de l'agencia Clúster

16/01/2013

16 de gener de 2013

La plataforma editorial Interempresas, liderada per Nova Àgora, fa un pas més en la seva política de creixement empresarial amb la incorporació de l'agència de comunicació Clúster Màrqueting & Communication.

D'aquesta manera, l'editorial responsable de la plataforma multimèdia Interempresas.net amplia el seu camp d'actuació dins del mercat de la comunicació professional oferint una nova gamma de serveis dirigits a empreses, que inclouen campanyes en els mitjans, màrqueting online, catàlegs, mailings, PLV, multimèdia, packaging, identitat gràfica, publicacions, etc., i que comprenen un ampli portfolio de serveis integrals de publicitat i comunicació.
Imagen
Albert Esteves, director general i màxim accionista de Nova Àgora, ha assenyalat que la incorporació de Clúster al Grup Interempresas és una operació corporativa que va més enllà del simple aprofitament de sinergies. “Constitueix una aposta estratègica que ens va a permetre oferir als nostres clients una diversitat de serveis molt més àmplia, amb l'objectiu de potenciar al màxim l'eficàcia de la nostra oferta de comunicació i màrqueting en l'àmbit del comerç entre empreses”, assenyala Esteves.
Amb l'adquisició de Clúster, Nova Àgora podrà actuar alhora com a mitjà, a través de la seva marca tradicional Interempresas, a més de les capçaleres Plàstics Universals i Horticultura, adquirides amb anterioritat, i com a agència de publicitat i comunicació. Clúster Màrqueting & Comunication mantindrà una total independència en la gestió i seguirà sent administrada pel seu fundador, Jordi Duren, pel qual “la incorporació al grup Interempresas suposa un impuls decisiu per al creixement de l'agència i el seu desenvolupament en tots els àmbits”.

La col·laboració entre ambdues empreses ha collit ja el seu primer èxit amb la nova versió del portal Interempresas.net, que segons dades de l'O.J.D., està obtenint creixements extraordinaris d'audiència en els últims mesos.

Empreses o entitats relacionades

Interempresas Media, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Trineo - Solución para el instalador eléctrico

    Trineo - Solución para el instalador eléctrico

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    17/09/2024

  • Newsletter Climatización e Instalaciones

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextiClimaPiscinaSpain - NebextConaifData Center World27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)ChillventaXIX Congreso Anual de CogeneraciónSalón de gas renovable

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis