Euspray by Eurospray Spray and Filter Technology, S.L. - Atomitzadors i accessoris

Euspray

Atomizadores amb pulverización de con ple: amb barreja exerna

Fotografia de Atomizadores amb pulverización de con ple
Estan disponibles en l'àmplia gamma d'atomizadores pneumàtics d'Eurospray, el model de filtres de con ple amb la barreja externa.

Aquest model de filtres han estat dissenyats per les nombroses peticions dels clients a tenir un filtre amb un ajust del cabal molt simple i coherent, que pugui tenir una cobertura circular i que fos capaç de polvoritzar líquids de diferent densitat i viscositat.

El gran avantatge d'aquesta família d'atomizadores, és que es pot combinar en un sol injector, els grans avantatges de la barreja externa i la cobertura uniforme típica d'un pulverizador de con ple.

La barreja externa pot fer-se independent del filtre del líquid (una vegada establerta la pressió correcta del projecte) juntament amb qualsevol tipus de pressió d'aire per obtenir la barreja desitjada.

La variació de la pressió de l'aire en la barreja afecta no només a la nebulización sinó també a la distància i a la grandària del con del polvoritzat, però no afecta al cabal del líquid.

La particular forma del filtre fa possible la pulverización de líquids difícils de polvoritzar sense temor que es pugui trobar cap obstrucció o pèrdua de cabal.

Si els filtres s'ajunten a l'atomizador dotat d'una agulla de neteja posterior (manual com el model I3 o automàtica de les pistoles seriï PAA) exclou fins i tot la possibilitat remota de l'obstrucció del líquid a polvoritzar.

A través de la combinació amb els filtres pulverizadoras o amb les pistoles automàtiques equipades amb agulla de regulació del líquid posterior, fa possible l'atomització de molt petites quantitats de líquid; amb la regulació adequada es pot arribar a polvoritzar uns quants decilitres per hora.

Aquest model només de boca es recomana per la pulverización de líquids particularment viscosos i així poder tenir un control total de la quantitat de líquid distribuït en les aplicacions més complexes i crítiques.

El con ple es produeix sempre per la mateixa quantitat de líquid, però amb una grandària de gota diferents.