Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arranca la III edición del Foro Nacional de Gestión Ambiental y Sostenibilidad
La trobada tindrà lloc el 3 de novembre, al Saló d'Actes del Ministeri de Medi Ambient

Arrenca la III edició del Fòrum Nacional de Gestió Ambiental i Sostenibilitat

Redacció QU01/10/2004
ibilitat Anavam, Associació Nacional d'Auditors i Verificadors Ambientals, organitza per tercer any consecutiu i coincidint amb el X Aniversari de la seva constitució, aquest Fòrum Nacional de Gestió Ambiental i Sostenibilitat, i ho fa sobre la base tant dels molt bons resultats assolits en edicions anteriors com l'interès que desperten els temes proposats en aquesta ocasió.
Imagen
En aquesta tercera edició es reflecteix la voluntat de Anavam d'ampliar el camp d'acció més enllà dels instruments tradicionals, i abastar així totes les formes i experiències vinculades a la gestió ambiental, orientades a assolir l'excel·lència de les empreses i les administracions en el respecte per l'entorn.

Al llarg de la jornada, experts en cadascuna de les matèries presentaran temes d'interès i actualitat en els diferents àmbits de la gestió ambiental. Qüestions com l'aplicació del Protocol de Kyoto, la Responsabilitat Social Corporativa, els Jocs Olímpics i el medi ambient o les novetats en la legislació contemplats des del punt de vista de la sostenibilitat, seran els protagonistes d'aquestes sessions.

Un aspecte nou d'aquesta edició és el lliurament del Premi Anavam com a reconeixement a la iniciativa més destacada en la difusió dels valors relatius a la sostenibilitat i el medi ambient

Els eixos temàtics d'aquesta III edició del Fòrum són:

  • Últimes tendències de la gestió ambiental; jocs olímpics i medi ambient, la gestió ambiental a l'Hospital Clínic San Carlos i el medi ambient en la societat de la informació.
  • Medi ambient i sector públic; nova LIAA, novetats en la legislació i sòls contaminats.
  • Eines de sostenibilitat, desenvolupament sostenible a l'empresa OHL, certificació del comportament ètic i responsabilitat social corporativa d'una entitat bancària.
  • Aplicació del Protocol de Kyoto; Pla Nacional d'assignació d'emissions; experiència d'una empresa en l'aplicació del Protocol de Kyoto; El sector elèctric i certificació de l'emissió de gasos d'efecte hivernacle.
El programa del III Fòrum Nacional de Gestió Ambiental i Sostenibilitat està disponible a la:

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades