Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La industria del reciclaje del PVC planea tener una planta Vinyloop en España

La indústria del reciclatge del PVC planeja tenir una planta Vinyloop a Espanya

12/08/2004

12 agost 2004

La indústria de reciclatge de PVC planeja tenir operativa per al 2006 una planta Vinyloop a Espanya, que comptaria amb una inversió inicial de 13 milions d'euros i una capacitat anual de reciclatge de 13.000 tones anuals, segons va anunciar la secretària del Fòrum Ibèric del PVC, Beatriz Meunier.
Entre els principals avantatges que impliquen els processos de reciclatge mitjançant fàbriques que utilitzen la tecnologia Vinyloop, destaquen que el PVC obtingut té una qualitat equivalent a la del compost verge.
Fins ara, a nivell europeu, hi ha una fàbrica d'aquest tipus a Itàlia i hi ha una altra en fase de construcció a França, mentre que a Espanya es vol iniciar un projecte d'aquestes característiques l'any que ve, per al que es mantenen contactes amb diferents comunitats autònomes que puguin estar interessades en cofinançar el projecte, que dirigiria un consorci del sector dirigit per Solvay (que actualment té la patent).
Meunier precisar que no es descarta, però, que altres empreses del sector com Atofina o Aiscondel decidissin finalment sumar-se a aquest projecte per contribuir a Solvay. Pel que fa a les comunitats autònomes que major predisposició estan demostrant per cofinançar un projecte així a Espanya, Meunier va citar Castella Lleó, tot i que va puntualitzar que hi ha altres autonomies també interessades.
La secretària general del Fòrum Ibèric del PVC va donar a conèixer, així mateix, els resultats del quart informe d'avanços anual de Vinyl 2010, en què se subratlla que els seus membres-els productors de resina, els fabricants d'additius i els transformadors-han assolit seus objectius de reciclatge el 2003 per a marcs de finestra, perfils, canonades i làmines d'impermeabilització per teulades.
De fet, els resultats mostren com aquesta indústria està en el bon camí per complir amb els objectius previstos per al 2005, derivats del compromís voluntari, pla a deu anys de la indústria europea del PVC per a proporcionar sostenibilitat al llarg del seu cicle de vida. Així, per exemple, en el sector del reciclatge i gestió de residus, els objectius plantejats per Vinyl 2010 per a l'any 2005 són el reciclatge del 50 per cent dels tubs i perfils de finestra i de les làmines d'impermeabilització, una xifra que ja està pràcticament aconseguida, i per al 2010 s'ha plantejat un objectiu de reciclatge total de 200.000 tones addicionals de residus post-consum de PVC.
Entre les principals fites del 2003 cal destacar el llançament d'un important nombre de projectes a Europa, en particular els relacionats amb la recollida i reciclatge de làmines d'impermeabilització per a teulades, canonades i perfils de finestra, i els preparatius finals per al reciclatge de residus de PVC a la planta de Stigsnaes, a Dinamarca, que comptarà amb una capacitat anual de 50.000 tones de residus, que seran reciclats mitjançant hidròlisi, i la posada en marxa està prevista per a l'últim trimestre de 2004.

Més informació: www.vinyl2010.org

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaProfei, S.L.Smagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis