Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación 3M presenta la XIV Edición de los Premios a la Innovación

La Fundació 3M presenta la XIV Edició dels Premis a la Innovació

27/03/2012

27 de març de 2012

La Fundació 3M presenta la XIV Edició dels Premis a la Innovació per millorar la vida de les persones l'eix central de les quals aquest any és L'Aigua. Constituïda l'any 2.000 la Fundació 3M treballa per afavorir, recolzar i promocionar la innovació i la investigació a través de l'educació i la investigació.

L'aigua és un element essencial per a la vida de l'ésser humà i no obstant això és un recurs escàs en moltes zones del planeta, per la qual cosa està en mà de tots millorar la seva utilització per evitar problemes tant en el present com en el futur. 2012 és l'any triat per l'ONU per cridar l'atenció sobre l'alimentació i la regulació de l'aigua, la deficiència de la qual està generant grans crisis al món. A més la Setmana Verda Europea 2012 també versarà sobre l'aigua.

L'Aigua és l'eix central de la XIV Edició dels Premis a la Innovació de la Fundació 3M
L'Aigua és l'eix central de la XIV Edició dels Premis a la Innovació de la Fundació 3M.
Per poder participar en la XIV Edició dels Premis a la “Innovació per millorar la vida de les persones: L'aigua”, tots els grups de recerca i investigadors que ho desitgin podran presentar els seus treballs a partir del dia 26 de març i fins al 27 de juliol. Tots els treballs hauran d'enviar-se a l'adreça de la Fundació 3M (C/ Juan Ignacio Lucca de Tena, 19 – 25, 28027, Madrid).

En total es lliuraran tres premis, un Primer Premi de 14.000, i dos Accésit de 3.000 cadascun. Els treballs de recerca es podran englobar en 5 temàtiques diferents, totes elles centrades en l'aigua:

- Aigua i Salut

- Aigua i Aliments

- Aigua i Clima

- Aigua i Energia

- Aigua i Naturalesa

Els Premis de la Fundació 3M, tenen ja més d'una dècada i van començar a celebrar-se a Espanya l'any 2.000. Inicialment podien presentar treballs tan sol els investigadors i estudiants de les universitats d'Alcalá, València, Valladolid, Zaragoza i Autònoma de Madrid que actuen com a Patrons d'Honor de la Fundació 3M, però des de fa sis anys els Premis de la Fundació 3M es van obrir a totes les universitats d'Espanya, grups de recerca i institucions reconegudes com a Organismes Públics de Recerca.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis