Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Molecor inaugura una nueva planta de producción en Fuenlabrada (Madrid)

Molecor inaugura una nova planta de producció a Fuenlabrada (Madrid)

12/12/2011

12 de desembre de 2011

Molecor, empresa espanyola especialitzada en el desenvolupament de la tecnologia i fabricació de productes de PVC orientat per a la canalització d'aigua a pressió, compta amb una nova planta industrial a Fuenlabrada. En aquestes noves instal·lacions treballen més de vint treballadors entre enginyers i tècnics destinats a la investigació i desenvolupament de nous prototips tecnològics, noves línies de productes com a solucions per al transport d'aigua, així com millores en els productes actuals, tals com els sistemes d'estanqueïtat o unions entre uns altres, juntament amb la millora de les prestacions, eficiència i productivitat en el procés de producció actual.
Imagen
La nau de 2.000 m2 està a Fuenlabrada, al sud de Madrid, i compta amb la infraestructura adequada per a la manipulació de materials robusts, juntament amb un sistema de test i verificació de qualitat de les canonades de PVC orientat.

En matèria de R+D, Molecor s'està centrant des d'aquesta planta de Fuenlabrada en la millora de la tecnologia per a la fabricació de diàmetres de canonades més grans i pressions cada vegada més altes, amb forns més potents i eficients, nous sistemes de conformat amb màxims coeficients de seguretat segons el codi de disseny internacional ASME VIII, sistemes mecànics i elèctrics de seguretat i sistemes servo-hidràulics de precisió.

La planta de R+D de Fuenlabrada se sumeixi a la seu de Molecor en Millorada del Camp, localitat a l'est de Madrid i on es fabrica el major rang de diàmetres i pressions de canonades de PVC orientat TOM, arribant fins al major diàmetre de canonada de PVC orientat del món, de DN 630 mm, que ha permès a Molecor introduir-se en mercats on, fins ara, no tenia cabuda l'ús de canalitzacions de PVC Orientat.

Empreses o entitats relacionades

Molecor Tecnología, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis