Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Inaugurado en Madrid el congreso 'Agricultura, Agua y Energía'

Inaugurat a Madrid el congrés 'Agricultura, Aigua i Energia'

12/05/2011

12 maig 2011

El secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, va inaugurar aquest dimecres passat a Madrid el congrés 'Agricultura, Aigua i Energia', organitzat per l' Associació per la Defensa de la Qualitat de les Aigües (ADECAGUA) en col·laboració amb el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

En l'acte han participat també el responsable de la Unitat de Recursos Hídrics de la Direcció General de Medi Ambient de la UE, Peter Gammeltoft, i el president de ADECAGUA, José Antonio Díaz Lázaro-Carrasco.

Durant la seva intervenció, Josep Puxeu ha destacat la importància de l'ús de les noves tecnologies en la gestió de l'aigua, matèria en la qual tant l'administració pública com les empreses espanyoles són capdavanteres fora de les nostres fronteres amb aplicacions com l'ús de les TIC en els regadius , la tecnologia de la depuració de les aigües, la reutilització i la dessalinització. Tot això permet un major estalvi d'aigua i una major eficiència energètica.

Així mateix, el secretari d'estat de Medi Rural i Aigua ha ressaltat el valor de la modernització dels regadius espanyols i la millora de la seva eficiència, ja que l'agricultura és el primer usuari d'aigua a Espanya amb 3,5 milions d'hectàrees. A més, el regadiu genera cada vegada una major demanda de mà d'obra, fixa la població i manté i millora el paisatge.

En aquest camí de recerca de la màxima eficiència, Josep Puxeu va recalcar la importància de les energies renovables com la hidràulica, que és neta, segura i eficaç, però sempre amb màxim respecte mediambiental. En aquest sentit, ha destacat que el Govern d'Espanya treballa en el marc dels Plans de Conca, en els quals s'estableixen els criteris de prioritat i de compatibilitat dels usos amb participació pública i sempre buscant el màxim consens.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.Ecofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis