Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Varias localidades de Tenerife en la lista negra de la UE sobre tratamiento de aguas residuales

Diverses localitats de Tenerife a la llista negra de la UE sobre tractament d'aigües residuals

15/04/2011

15 abril 2011

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea va declarar que Espanya ha incomplert les obligacions que li incumbeixen en virtut de la Directiva del Consell, de 21 de maig de 1991, sobre el tractament de les aigües residuals urbanes. Entre els municipis que incompleixen a Espanya el tractament de les aigües urbanes figura Los Llanos de Aridane, juntament amb altres localitats de Tenerife.

Els Plans d'Aridane s'inclou així en el llistat dels incompliments pel tractament de les aigües residuals urbanes, on també es troben la Vall de Güímar, Valle Guerra, Arroyo de la Mel, Arroyo de la Víbora, Estepona (Sant Pere d'Alcántara), Alhaurín el Gran, Coín, Barbate, Chipiona, Illa Cristina, Matalascañas, Nerja, Tarifa, Torrox Costa, Vejer de la Frontera, Gijón-Est, Llanes, Arenys de Mar, Pineda de Mar, Ceuta, Alcossebre, Benicarló, Elx (Arenals), Peníscola, Teulada Moraira (Rada Moraira), Vinaròs, la Corunya, Afecte, Tui, Vigo, Aguiño-Carreira-Ribeira, Baiona, Noia, Santiago, Viveiro i Irun (Hondarribia).

Aquesta Directiva europea té per objecte la recollida, el tractament i l'abocament de les aigües residuals urbanes i el tractament i abocament de les aigües residuals procedents de determinats sectors industrials. El seu objectiu és protegir el medi ambient dels efectes negatius dels abocaments de les esmentades aigües residuals.

En la sentència es posa de manifest que les entitats poblacionals entre les quals figuren la Tenerife Los Llanos de Aridane, "al final del termini fixat en el dictamen motivat, no disposaven d'estacions depuradores que fossin idònies per al tractament secundari de totes les aigües residuals urbanes que entren en els sistemes col·lectors i que garantissin que els abocaments emanats d'elles s'ajustaran a una sèrie de paràmetres que la llei estableix ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis