Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Saint-Gobain PAM España en el Plan de Reutilización de Aguas Regeneradas de Madrid

Saint-Gobain PAM Espanya en el Pla de Reutilització d'Aigües Regenerades de Madrid

14/04/2011

14 abril 2011

La companyia Saint-Gobain PAM Espanya ha subministrat més de 150 km. de canonada per a aigües regenerades PAM Urbital i 200 registres de calçada Rexess de trànsit mitjà per a l'extensió i capilarització a la xarxa d'aigua regenerada del 'Pla de Reutilització d'Aigües' de l'Ajuntament de Madrid.

El 'Pla de reutilització d'aigües regenerades' de Madrid és una actuació de l'Ajuntament de Madrid encaminada a l'estalvi d'aigua, dins de la seva política de desenvolupament sostenible, que suposa l'aprofitament d'aigua regenerada procedent de les estacions depuradores del sistema de sanejament de la ciutat per a la seva utilització en el reg de parcs i la neteja de carrers mitjançant neteja.

PAM Urbital, és la gamma de canonades de fosa dúctil de Saint-Gobain PAM Espanya per a la conducció d'aigües regenerades, un sistema que garanteix el respecte al medi ambient i promou la responsabilitat en la gestió de l'aigua. De moment, més de 150 km. de canonada PAM Urbital han estat subministrats a Madrid. Les canonades PAM Urbital són segures, robustes, totalment estanques i fàcils d'instal lar. El seu color morat característic ofereix una distinció ràpida, segura i fiable de la resta de les xarxes i és d'acord amb les tendències actuals de senyalització de reutilització a nivell internacional.

PAM Rexess, és la gamma de registres de calçada de fosa dúctil destinats a calçades de trànsit normal-medi classe D400, llançats al mercat per Saint-Gobain PAM Espanya l'any 2010. Un total de 200 registres Rexess han estat utilitzats en les xarxes incloses en aquest pla, amb la particularitat del revestiment en color morat, identificant clarament el seu ús per aigües regenerades. Els registres de calçada Rexess ofereixen màxima seguretat per la seva bloqueig automàtic que impedeix tota obertura no desitjada; fàcil instal lació i ús gràcies al seu sistema de frontissa i caixera de maniobra i, màxima estabilitat per l'existència de tres punts de suport que asseguren una perfecta estabilitat dinàmica.

Saint-Gobain PAM Espanya col·labora en la recerca i aprofitament de recursos hídrics alternatius que afavoreixin un desenvolupament sostenible. L'ecodisseny és present en tot el cicle de vida dels seus productes, aconseguint una producció sostenible, disminuint l'impacte ambiental i optimitzant la qualitat i prestacions dels mateixos.

Registre de Calzada Pam Rexess
Registre de Calzada Pam Rexess.

Empreses o entitats relacionades

Saint-Gobain Pam España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis