Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Afre expondrá la situación y perspectivas del sector de la fabricación de tecnologías del agua

La AFRE exposarà la situació i perspectives del sector de la fabricació de tecnologies de l'aigua

15/03/2011

15 març 2011

L' Associació de Fabricants per a aigua i Reg Espanyols (AFRE) celebrarà el proper dia 21 de març la seva XII Assemblea General a Saragossa, a la Sala Pere Cerbuna del Paranimf de la Universitat de Saragossa.

És la primera vegada que aquesta important associació de fabricants de tecnologies de l'aigua celebra fora de Madrid la seva Assemblea General i ho fa coincidint amb els esdeveniments de celebració del Dia Mundial de l'Aigua que tindran lloc a la ciutat de Saragossa.

Les empreses espanyoles fabricants de tecnologies de l'aigua són un referent internacional, perquè els seus productes són innovadors i competitius i hi ha una forta demanda exterior de productes fabricats a Espanya, per la seva eficiència i qualitat. Aquesta situació representa una gran oportunitat que no s'ha de desaprofitar, existeix i existirà una gran demanda en tot el món d'aquests productes i tecnologies, ja que la gestió eficient a través de les últimes tecnologies és essencial per al desenvolupament econòmic en totes les parts de món i imprescindible per assolir el benestar de qualsevol societat.

Aquest esdeveniment es desenvoluparà el proper dia 21 de març a les 11:00 hores, amb la intervenció especial d'Antoni Serramià Bruxola, president de AFRE (Adasa Sistemes), d'Enrique Martí Schumann, vicepresident AFRE (Power Electronics), de Miquel Coma Vila , president de la Comissió d 'I + D + i AFRE (Bombes Espanya) i de Miguel López Estebaranz, director general d'AFRE.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaAWA Show2beProfei, S.L.Smagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis