Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Suez Environment ayudará a Port-au-Prince en su plan de rehabilitación de los servicios de agua y saneamiento

Suez Environment ajudarà a Port-au-Prince en el seu pla de rehabilitació dels serveis d'aigua i sanejament

03/03/2011

3 març 2011

La Direcció Nacional de l'Aigua Potable i Sanejament d'Haití (Dinepa) comptarà amb l'ajuda de Suez Environnement durant tres anys per a l'elaboració i la posada en pràctica d'un pla d'emergència, el qual tindrà com a finalitat rehabilitar els serveis d'aigua potable i de sanejament a la Regió Metropolitana de Port Príncep (Port-au-Prince).

Després del sisme de gener de 2010, rehabilitar l'accés al'aigua és una de les condicions imprescindibles per a la reconstrucció del país. La missió de rehabilitació posada en marxa per les autoritats d'Haití comptarà amb el suport dels experts i el saber fer de les principals filials franceses, espanyoles i nord-americans de Suez Environnement: Lyonnaise des Eaux, Agbar i United Water.

Amb ocasió d'aquest anunci, Jean-Louis Chaussade, director general de Suez Environnement va declarar: "Suposa un gran orgull contribuir en aquest projecte de reconstrucció, però també som plenament conscients de la responsabilitat social i ciutadana que assumeix aquesta companyia a comprometre's amb força en aquest repte. Els col·laboradors del grup dedicaran totes les seves forces i tot el seu saber fer per poder, al costat dels equips de la Dinepa, reconstruir les bases d'un servei d'alimentació d'aigua potable i de sanejament per a la Regió Metropolitana de Port-au-Prince responent a les expectatives de la població haitiana ".

Un contracte les primeres associades a la consecució dels objectius es transferiran al fons de dotació de Suez Environnement

Aquest consorci intervindrà mitjançant un contracte d'assistència operativa treballant amb la Dinepa. El finançament de les inversions necessàries per al projecte serà garantida pel Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) i l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Tenint en compte la situació, Suez Environnement renúncia a tot benefici i reemborsarà les possibles primes per l'obtenció de resultats i dels objectius fixats per les autoritats locals al Fons de dotació 'Suez Environnement Iniciatives'.

Un equip multidisciplinari coordinat per Lyonnaise donis Eaux per superar el desafiament d'aconseguir un servei perenne d'aigua i sanejament a Port-au-Prince

Per a la rehabilitació dels serveis d'aigua, treballaran en aquest projecte tres empreses de Suez:

Lyonnaise donis Eaux, especialitzada en la gestió de serveis d'aigua i de sanejament a França, s'encarregarà de l'adreça i de la coordinació de tot el projecte.

Agbar, per la seva banda, intervindrà en el sector dels Recursos Humans i de la formació per a una gestió sostenible del servei i assessorarà a la Dinepa per organitzar el servei als clients i als Sistemes d'Informació.

Mentre que United Water, especialitzada en la distribucion de l'aigua potable a Amèrica del Nord, aportarà el seu peritatge en gestió de patrimoni.

Junts, Suez Environnement, Lyonnaise donis Eaux, Agbar i United Water aportaran el seu savoir-faire en el camp de la qualitat dels serveis de producció i distribució, del seguiment de la qualitat de l'aigua, de la protecció del recurs, de la gestió administrativa i financera i del seguiment de les inversions.

D'aquesta manera, durant 3 anys, les filials d'aquesta companyia deixaran de comptar amb 5 experts amb una gran experiència internacional en llocs operatius en contextos similars perquè aquests formin un equip multidisciplinari. Aquest equip ajudarà a l'operador públic d'Haití en la posada en pràctica de solucions adaptades a les necessitats d'emergència dels 2,5 milions d'habitants de la regió de Port-au-Prince, així com en la gestió a llarg termini dels seus serveis essencials d'aigua i sanejament. Les filials de Suez permetran a la Dinepa inscriure aquesta reconstrucció en un pla de gestió perenne dels seus serveis d'aigua.

Experiència en la problemàtica local adquirida pel treball amb el servei públic de l'aigua d'Haití

Després del sisme ocorregut el 12 de gener de 2010 a Haití, la totalitat del Grup GDF Suez, juntament amb les associacions de col·laboradors, es va mobilitzar per respondre el més ràpid possible a les necessitats més bàsiques de la població afectada: accés a atenció sanitària, aigua potable, electricitat, etc. Energy Assistance, en col·laboració amb Electricité d'Haití, ha iniciat les obres necessàries per a restituir una xarxa elèctrica de 14 km. que subministra a zones precàries. Aquassistance es va mobilitzar per facilitar l'accés a l'aigua dels habitants de Puerto Príncipe i de la seva regió. Gràcies a les 4 unitats mòbils de tractament d'aigua potable enviades i gestionades pels experts del Grup, 30.000 persones van poder beneficiar-se d'un accés d'emergència a l'aigua potable.

A més, col·laboradors de Suez Environnement de Martinica, Guyana, de França i dels Estats Units van garantir gratuïtament, durant 3 mesos, una assistència tècnica operativa treballant amb la Dinepa, per tal d'iniciar el procés de rehabilitació del servei d'aigua.

Una de les tantes fonts d'aigua, que va habilitar de forma gratuïta aquest consorci a Haití
Una de les tantes fonts d'aigua, que va habilitar de forma gratuïta aquest consorci a Haití.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beEcofira - Feria ValenciaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis