Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El polígono industrial de Mequinenza en Zaragoza cuenta con una 'Oxycompact WP'

El polígon industrial de Mequinensa a Saragossa compta amb una 'Oxycompact WP'

18/02/2011

18 febrer 2011

Les plantes potabilitzadores 'Oxycompact WP d'Estacions Depuradores' permeten resoldre la manca d'aigua potable en llocs tals, com petites poblacions i urbanitzacions, o alguns sectors com l'industrial. Aquesta firma comercial acaba d'instal lar un dels seus models, amb cabal de 17 metres cúbics per hora, en un polígon industrial de Mequinensa, Saragossa.

Idònia per al tractament d'aigües subterrànies, superficials i marines per adequar la seva qualitat als criteris sanitaris per a consum humà, la planta potabilitzadora 'Oxycompact WP d'Estacions Depuradores' "resulta molt apreciada en petites poblacions i urbanitzacions, així com per als sectors de la hostaleria i la indústria, o en situacions d'emergència ", ha assenyalat recentment el seu director general. Un dels llocs que han requerit els serveis d'aquestes potabilitzadores més recentment, ha estat el polígon industrial Riols a Saragossa, les obres d'ampliació "no han volgut desaprofitar els avantatges de l'Oxycompact WP i han instal lat un dels seus models allà", va expressar el director de la signatura.

Els filtres de llit de sílex i antracita d'aquesta marca, així com les membranes d'ultrafiltració, garanteixen la bona qualitat de filtrat en aigües amb mitja-baixa concentració de sòlids en suspensió. Així mateix, la planta potabilitzadora dissenyada per 'Estacions Depuradores' inclou un decantador lamelar que permet la separació de sòlids mitjançant floculació i decantació en aquells casos en què l'aigua a tractar contingui alts nivells de concentració de sòlids en suspensió. Per eliminar les substàncies dissoltes en l'aigua es realitza un procés d'osmosi inversa mitjançant membranes. Les resines d'intercanvi iònic i minerals adsorbents garanteixen l'eliminació de contaminants específics i, alhora, milloren les característiques organolèptiques de l'aigua, segons va explicar aquest responsable.

"Gràcies a aquest tipus de plantes potabilitzadores s'aconsegueix proveir la població d'aigua de qualitat, amb les garanties sanitàries adequades i amb tractaments eficaços i senzills d'operar, minimitzant l'impacte de la manca de recursos de hídrics i la contaminació de les aigües al nostre planeta "ha indicat finalment el director d'aquesta empresa.

Empreses o entitats relacionades

Estaciones Depuradoras, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beProfei, S.L.Ecofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis