Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Facua Sevilla organizó jornada especial sobre el sector hídrico

Facua Sevilla organitzar jornada especial sobre el sector de l'aigua

17/02/2011

17 febrer 2011

Es va celebrar ahir a la localitat sevillana de Dos Hermanas, als voltants de l'hotel Leflet, una jornada sobre el sector de l'aigua organitzada per la ' Associació de Consumidors en Acció de Sevilla '(Facua) en col·laboració amb l'empresa 'Emasesa'. La mateixa va estar encapçalada pel president de 'Facua Sevilla' Manuel Baus i per la directora comercial de 'Emasesa', María Luisa García.

En la primera de les ponències es va parlar sobre el cicle integral de l'aigua i el nou sistema tarifari a càrrec dels tècnics de 'Emasesa' Antonio Roca, José Manuel Bejines i Maria José Cid, versant sobre la gestió eficient del recurs des de la captació fins la depuració. Igualment van posar al corrent als assistents sobre el nou sistema tarifari posat en marxa per aquesta empresa, basat en el consum per habitant i en què la facturació final dependrà del nombre de persones que habitin l'habitatge.

A continuació va pujar a l'estrada Enrique Piñero del gabinet jurídic de 'Facua Sevilla', qui va tractar sobre el cicle de l'aigua però des del punt de vista del consumidor, tenint en compte el nou articulat andalús al respecte que inclou mecanismes de participació activa dels usuaris.

En última instància, Rocío Algesires, vicepresidenta de 'Facua', va clausurar la jornada amb conclusions sobre gestió òptima de l'aigua i la seva importància com a instrument indispensable per garantir l'abastament de la població a un preu raonable, respectant el caràcter renovable del recurs i garantint-ne ús sostenible. De la mateixa manera, 'Facua Sevilla', en col·laboració amb Emasesa, ha editat la guia "El cicle Integral de l'Aigua" que va estar disponible de forma gratuïta per a tots els assistents a la Jornada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis