Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El regadío es clave para asegurar el abastecimiento de alimentos

El regadiu és clau per assegurar el proveïment d'aliments

26/11/2010

26 novembre 2010.

Així ho va afirmar recentment el conseller d'Agricultura i Alimentació del Govern d'Aragó, Gonzalo Arguilé, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural, Miguel Valls, en el marc de la tercera i última sessió de la jornada 'El regadiu, clau del desenvolupament: Superar els reptes actuals ', organitzades per l'empresa pública Sirasa. En la seva intervenció, el conseller ha destacat l'important avanç que va suposar en el seu moment la incorporació del regadiu com a tècnica agrària per assegurar el proveïment d'aliments, com ho va ser la Revolució Verda i, avui ho és l'aplicació de la biotecnologia a l'agricultura per resoldre els problemes de proveïment alimentari al món.

Arguilé va recordar que en l'actualitat no només estem preocupats per seguir augmentant la capacitat de proveïment alimentari a través d'aquestes tècniques agràries sinó que també som conscients que l'aigua és un recurs escàs i que l'hem d'administrar bé. En aquest sentit, ha volgut agrair a totes les comunitats de regants aragoneses seu esforç per escometre obres de regadiu, principalment de modernització, tot i els elevats costos que suposa la seva execució. De la mateixa manera va assegurar que el paper de l'administració pública, en aquest cas, és ser sensibles i donar suport a aquestes inversions tan necessàries.

Les jornades s'han desenvolupat els dies 29 d'octubre, 11 de novembre i 25 de novembre. Més de 200 persones van assistir a cadascuna de les sessions, en què van participar experts nacionals i internacionals en tècniques de regadiu.

Gonzalo Arguilé en el seu discurs en la 3ra Jornada de 'El regadiu, clau del desenvolupament'
Gonzalo Arguilé en el seu discurs en la 3ra Jornada de 'El regadiu, clau del desenvolupament'.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaEcofira - Feria ValenciaAWA Show2beProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis