Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a IFAT Entsorga se consolida como salón de referencia mundial
Fira de Munic va acollir del 13 al 17 de setembre als fabricants de referència del sector residus i tecnologia de l'aigua

IFAT Entsorga es consolida com a saló de referència mundial

Redacció Interempreses23/09/2010

23 setembre 2010

La IFAT ha celebrat, després de la seva fusió amb el Saló Entsorga, un exitós debut i s'ha establert com una cita líder a nivell mundial de tecnologia ambiental. Això es reflecteix en la forta resposta internacional dels visitants, la participació va augmentar del 33 a un 40 per cent. També el nombre d'expositors estrangers es va incrementar, passant d'un 32 a un 37%. Durant els cinc dies de fira van estar en IFAT Entsorga voltant de 110.000 visitants professionals de més de 185 països (IFAT 2008: 119 476 de 170 països). Els deu primers països de procedència van ser, exceptuant Alemanya-per aquest ordre-Àustria, Itàlia, Suïssa, Espanya, Polònia, República Txeca, Dinamarca, Rússia, Països Baixos i França.
Johannes F. Kirchhoff, president de la junta de IFAT i director general de Entsorga no va tenir dubtes en valorar la importància del saló: "IFAT Entsorga juga un nou paper com a fira líder a nivell mundial per al sector de l'aigua, aigües residuals, residus i matèries primeres. Crida l'atenció el gran nombre de visitants internacionals ". Peter Kurth, president de la Federació Alemanya del sector va afegir: "La indústria d'eliminació de residus, gestió de l'aigua i reciclatge, ha acollit molt bé el concepte d'una exposició extensa. Molt encoratjador ha estat l'alt grau d'internacionalitat ".
Al voltant de 110.000 visitants van recórrer en els cinc dies de fira al recinte de Fira Munic. Foto: Messe München
Al voltant de 110.000 visitants van recórrer en els cinc dies de fira al recinte de Fira Munic. Foto: Messe München.

Tot i la disminució de l'assistència en gairebé un 10%, en els resultats de l'enquesta d'expositors i visitants la IFAT Entsorga obté la màxima qualificació: "El que sembla contradictori a primera vista, es revela com un canvi en l'estructura d'els visitants: menys operaris, i més visitants que prenen les decisions en la gestió de les empreses. Això mostra que IFAT Entsorga segueix sent una fira dinàmica ", va comentar Eugen Egetenmeir, gerent de Messe München.

La propera edició de IFAT Entsorga tindrà lloc del 7 al 11 maig 2012
La millora en la qualitat dels visitants també va ser elogiada pels expositors de IFAT Entsorga: "Si en els darrers anys eren els distribuïdors i els concessionaris els més interessats en anar a Munic, aquest any ens han visitat especialment els usuaris finals internacionals, que vulguin conèixer a la fira el que es mou en la indústria en l'actualitat ", comenta Markus Kaiser, director executiu i president del consell d'administració de la planta d'automòbils Kaiser AG. "No hi ha altra exposició comparable a la IFAT Entsorga".
El caràcter internacional i la qualitat dels participants de la fira també es confirma per l'enquesta: el 91% de les empreses expositores avaluen la internacionalitat dels visitants amb una nota que va de bé a excel lent, i el 92% dóna aquesta avaluació a la qualitat d'aquests visitants. "IFAT ha pogut confirmar aquest any, després de la fusió amb Entsorga, la seva importància internacional per al sector i els serveis ambientals", va manifestar Ludger Rethmann, conseller delegat de Remondis. Oliver Gross, director executiu de Sita, va afegir: "La meva impressió de la IFAT Entsorga és aclaparadora. Estic profundament impressionat per les sales d'exposició totalment plenes. Hem tingut molts convidats, especialment a nivell internacional ".
Més d'un 90% dels expositors van qualificar la qualitat de visitants com a bona o excel lent. Foto: Messe München
Més d'un 90% dels expositors van qualificar la qualitat de visitants com a bona o excel lent. Foto: Messe München.
Números i declaracions que no menteixen

En definitiva, un total de 2.730 expositors de 49 països (2008: 2.605 expositors de 41 països) van omplir del 13 al 17 de setembre els prop de 200.000 metres quadrats (2008: 192.000 metres quadrats) del recinte firal de Munic, amb els seus productes, innovacions i serveis. Mai abans tants visitants procedents de països tan diferents havien estat representats en un IFAT Entsorga. Rolf Kummer, director executiu de Tyco Aigua i Europa Central comenta: "IFAT Entsorga és una fira molt forta a nivell internacional. Aquí els clients trobaran totes les notícies d'una forma compacta ".

En general, el 96% dels expositors van qualificar la internacionalitat dels visitants de bona a excel lent, i el 98% per cent van donar la mateixa qualificació a l'amplitud i profunditat de l'oferta i la presència de líders del mercat. "IFAT Entsorga és l'única fira del món fora d'Amèrica del Nord on ens exhibim", comenta Bill Krupowicz, director general d'Jetstream de Houston. "És la plataforma bàsica per al nostre negoci".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis