Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ANQUE abre el debate sobre el 'Ciclo Integral del Agua: Presente y futuro'

ANQUE obre el debat sobre el 'Cicle Integral de l'Aigua: Present i futur'

17/03/2010

17 març 2010

L'Associació Nacional de Químics d'Espanya ( ANQUE ) organitza la VII Edició del seu Congrés Internacional que se celebrarà els dies 13 al 16 de juny a Oviedo, i que abordarà la temàtica el 'Cicle Integral de l'Aigua: Present i futur'.

El congrés reunirà a l'Auditori Príncep Felip a representants de l'administració i institucions públiques, empreses, centres de recerca i universitats, per presentar i debatre sobre els últims avenços científics i tecnològics aplicables a la gestió sostenible dels recursos hídrics en el cicle integral de l' aigua i el paper fonamental de la química en tots aquests aspectes.

El contingut científic del congrés preveu 10 àrees temàtiques: gestió sostenible de l'aigua, contaminació difusa i puntual, tractament d'aigua potable; dessalació, tractament d'aigües residuals urbanes; reutilització d'aigües regenerades, aigua en l'agricultura, aigua a la indústria; impacte ambiental dels tractaments d'aigua, i aigua i energia.

A més, es duran a terme 4 taules rodones amb temes i ponents de primer nivell, i conferències plenàries en què intervindran personalitats de reconegut prestigi internacional, com Peter Al Wilderer, Premi Estocolm d'aigua (2003); Chin-Pao Huang, Premi Francis Alison (2008), o Tom Vereijken, president de l'Associació Europea de l'Aigua.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Químicos e Ingenieros Químicos de España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis