Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cainox presenta su nueva línea 'Diseño' de sumideros y desagües en acero inoxidable

Cainox presenta la seva nova línia 'Disseny' d'embornals i desguassos en acer inoxidable

16/03/2010

16 març 2010

Després de gairebé dues dècades de presència en el mercat, l'empresa Cainox presenta la seva nova línia 'Disseny' que es comercialitza a través de més de 830 punts de venda a tot Espanya i Portugal.

En Cainox s'aposta fort per trencar la creença que un embornal o una peça de desguàs és un element que passa desapercebut en un bany, per contra l'empresa opina que els banys actuals s'estan convertint en un lloc on sentir-se còmod'i gaudir d'un merescut relax. Per això totes les peces que el componen han d'estar en harmonia i els embornals de Cainox formen part del conjunt d'accessoris per a una cambra de bany.

L'empresa es fa la següent pregunta: Per què interioristes i dissenyadors suggereixen terres de marbre o luxoses aixetes i després s'obliden d'una peça tan fonamental, tant per la seva higiene com per la seva estètica, com és un embornal de desguàs, ja sigui en forma longitudinal (canal amb reixeta), quadrat (per instal·lar-lo al centre de la dutxa d'obra), o bé triangular (per tal de posar de forma minimalista en un racó de la dutxa)? En qualsevol distribuïdor Cainox es pot trobar una àmplia gamma d'embornals de disseny avantguardista fabricats íntegrament en acer inoxidable, perquè el bany estigui en harmonia amb la resta d'accessoris que el componen.

Cainox disposa d'una nova pàgina web, www.cainox.com , en la qual es poden visualitzar més de 500 fitxes de productes que engloben des embornals de disseny per a dutxes, fins canals i reixes per a cuines o indústries, fins canonades de desguàs per a qualsevol tipus d'aplicació.

'Disseny' és la nova línia d'embornals per a dutxes de Cainox
'Disseny' és la nova línia d'embornals per a dutxes de Cainox.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    24/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beEcofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis