Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Smagua, plataforma de lanzamiento de dos novedades de Saint-Gobain Pam España para la canalización hídrica
Les dues novetats tècniques són Blutop i Rexess

Smagua, plataforma de llançament de dues novetats de Saint-Gobain Pam Espanya per a la canalització hídrica

Redacció Interempreses16/02/2010

15 febrer 2010

Saint-Gobain Pam Espanya focalitza els seus esforços en la presentació 'oficial' dels seus últims llançaments a Smagua: Blutop i Rexess. El primer, és un sistema de canalitzacions per distribuir aigua potable en diàmetres petits. El segon, consisteix en una evolució del seu registre dirigit a calçades de trànsit normal-medi classe D400.
Saint-Gobain Pam Espanya porta les seves dues últimes innovacions en distribució hídrica a la fira Smagua. Foto: Katelynas K...
Saint-Gobain Pam Espanya porta les seves dues últimes innovacions en distribució hídrica a la fira Smagua. Foto: Katelynas K.

La divisió Saint-Gobain Pam Espanya, del grup Saint-Gobain, centra els seus interessos en donar a conèixer les seves dues últimes novetats per al mercat de canalització d'aigua: Blutop i Rexess. Per això, ha escollit el certamen Smagua 2010, on facilitarà tota mena d'informació sobre ambdues novetats tècniques. En concret, el sistema Blutop de canalització en fosa útil per així distribuir aigua potable en diàmetres de dimensions reduïdes. Per la seva banda, Rexess evidència una sèrie de millores tècniques en el seu registre dissenyat per calçades de trànsit normal-mig classe D400, segons Norma UNE-EN 124.

Blutop, o el sistema complet de canalització hídrica amb 100 anys de vida

Sota la promesa d'una durabilitat centenària, Blutop és un nou sistema complet de canalitzacions en fosa dúctil per a la distribució d'aigua potable en diàmetres petits. Es tracta d'una solució tècnica versàtil, amb capacitat per adaptar-se als requisits particulars de qualsevol situació. Entre les seves principals prestacions tècniques destaquen la seva revestiment exterior Zinalium (Zn / A 85/15 400g/m2), de color blau ultramarí, aplicat mitjançant empolsat epoxi amb un gruix mínim de 100 micres, i resistent al 90% dels terrenys d'obra. O el seu revestiment interior conducta, termoplàstic, també en blau ultramarí aplicat mitjançant empolsat epoxi, però amb un gruix mínim de 300 um.

Blutop conjuga prestacions econòmiques i sostenibles per al medi ambient, en un sistema centenari
Blutop conjuga prestacions econòmiques i sostenibles per al medi ambient, en un sistema centenari.

En un sol producte, Blutop uneix una sèrie d'avantatges per al professional vinculat a la distribució i canalització d'aigua. Per exemple, una robustesa de FD i una PFA de 25 bar, el que proporciona una major seguretat a l'usuari, una desviació angular màxima de 6 º, amb la finalitat d'aportar una major flexibilitat; fàcil maneig i instal lació manual, així com un major diàmetre intern, comparat amb altres sistemes, la qual cosa redunda en un increment de la secció hidràulica. Amb aquest sistema, Saint-Gobain Pam Espanya senti precedent en la canalització d'aigua potable econòmica i sostenible. En primer lloc, l'alta resistència a les solicitacions mecàniques i la rigidesa de la canonada permeten economitzar en material de farciment i compactació. En segon lloc, i en sintonia amb altres sistemes de la signatura, un cop finalitzada la vida útil dels mateixos, la companyia els recuperarà i introduirà, de nou, en el procés productiu.

Amb el Blutop, l'alta resistència a les solicitacions mecàniques i la rigidesa de la canonada permeten economitzar en material de farciment i compactació

Rexess, el 'relleu' al registre de l'empresa per calçades de trànsit

Pensant en el mercat dels registres i reixetes, Saint-Gobain Pam Espanya dóna a conèixer el registre Rexess, considerat 'relleu' del ja existent per calçades de trànsit normal-mig classe D400, segons Norma UNE-EN 124. Consisteix en un producte en fosa dúctil que presenta diverses millores tècniques per l'operari. D'una banda, major seguretat i fiabilitat a causa del bloqueig automàtic, mitjançant apèndix elàstic en fosa dúctil (en una sola peça i sense elements mecànics). Així, s'impedeix tota obertura no desitjada, a causa de la intensitat de l'esforç puntual necessari per desbloquejar aquest apèndix. Es caracteritza per la seva tapa articulada i obertura a 130 ° amb bloqueig addicional de seguretat de 90 ° al tancament. D'altra banda, Rexess afavoreix un ús ergonòmic: la tapa articulada redueix els esforços d'obertura fins a un 50%, eliminant el risc de lesió lumbar del treballador. L'obertura, fins a 130 °, es pot fer de manera simple a través d'eines convencionals (pic, barra de ferro, etc.) Mitjançant dues maniobres consecutives: desbloqueig i obertura. El sistema facilita l'accés a la xarxa interior, així com el manteniment de la mateixa. A més, la tapa es pot extreure en qualsevol moment. Per finalitzar, i gràcies als seus tres punts de suport, (articulació, apèndix elàstic i nova junta anti-soroll de material compòsit més resistent), assegura una perfecta estabilitat dinàmica, proporcionant a la tapa un contacte fiable en tots els punts del marc.

Rexess representa l'evolució en registres per calçades, pel que fa a fiabilitat, seguretat i ergonomia
Rexess representa l'evolució en registres per calçades, pel que fa a fiabilitat, seguretat i ergonomia.

Empreses o entitats relacionades

Saint-Gobain Pam España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaProfei, S.L.AWA Show2beEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis