Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gardena apuesta por un mantenimiento sostenible del jardín con sus nuevos productos
Aspersors intel ligents i nous programadors de reg són algunes de les novetats

Gardena aposta per un manteniment sostenible del jardí amb els seus nous productes

Redacció Interempreses16/01/2009
La cultura del jardí a Espanya es troba en ple desenvolupament i cada vegada són més les persones que disposen d'un petit terreny que requereix cures constants i específics. Conscient d'aquesta tendència, Gardena , empresa del grup Husqvarna, especialitzada en productes de reg i jardineria, presenta anualment un gran assortiment de nous productes que incorporen tècniques més intel ligents i fàcils d'usar per simplificar la planificació, l'organització i el manteniment del jardí.

16 gener 2009

Entre els principals reptes de l'empresa, es troba una cura del jardí més compromès amb el medi ambient i per això, la companyia aposta per l'ocupació de materials i procediments que eviten la contaminació i afavoreixen l'estalvi d'aigua i d'energia. En aquest sentit, destaca que més de la meitat d'articles del seu catàleg, fins a 400 referències, són productes destinats al reg.

Però, sobretot, Gardena incideix en la importància de conèixer bé les necessitats reals de les plantes abans de triar qualsevol sistema o producte, tant si es tracta de tallar bardisses, arbres o flors com de donar-los forma, remoure la terra, cavar o tenir cura la gespa.

Micro reg
Micro reg.

Sistemes de reg

Entre les novetats destaca el aspersor Aquacontour que, mitjançant 50 trajectòries d'aigua, memoritza el perímetre exacte del jardí, encara que aquest sigui asimètric. Aquesta innovació, pionera en el mercat, permet un reg molt més còmod'i sostenible perquè la superfície escollida rep l'aigua segons les seves necessitats exactes, sense desaprofitar una sola gota.

Per a superfícies més petites, Gardena proposa sistemes de reg per goteig, recomanats per regar testos i jardineres. En actuar directament sobre la terra, sense mullar les fulles ni les flors, és la tècnica amb la qual es economitza més aigua i com succeeix amb la resta de sistemes, pot regular-se en funció de la temporada, el clima i la humitat. En general, un sistema de reg per degoteig permet estalviar un 50 per cent del consum d'aigua.

També vinculat a l'estalvi d'aigua, Gardenia disposa de sensors d'humitat que, al costat dels programadors, constitueixen dues eines molt útils per adequar el reg al nivell d'humitat del sòl. Amb ells, la terra rep la quantitat exacta que necessita en cada moment perquè els sistemes de reg s'activen només quan el sensor detecta una manca d'aigua.

Per a superfícies més petites, Gardena proposa sistemes de reg per degoteig que en actuar directament sobre la terra, sense mullar les fulles ni les flors, és la tècnica amb la qual es economitza més aigua

Una altra de les famílies en progressió són les bombes de reg, molt recomanables per regar, evacuar i alimentar d'aigua instal·lacions domèstiques.

La família de bombes de Gardena abasta pràctics dispositius auxiliars per dur a terme tot aquest tipus d'activitats. Si mai s'inunda el soterrani, els dispositius de buidatge o les bombes de buidatge, seran la solució a mida. Així mateix, per reduir al màxim el consum d'aigua en els mesos d'estiu, Gardena ofereix recuperar l'aigua de pluja mitjançant dipòsits pluvials i aprofitar-la per regar o per a ús domèstic mitjançant un sistema de bombament. A més, des del passat mes d'abril, Gardena col·labora amb Unicef de manera que per la compra d'una bomba es destina un euro per a la construcció de pous d'aigua potable a la regió sudanesa de Cordofan. La col·laboració permetre construir 25 pous a Sudan per garantir l'abastament a prop de 12.000 persones.

D'altra banda, gràcies a la seva línia de productes Aquamotion, la companyia disposa de tots els sistemes necessaris per realitzar i mantenir un estany, des dels motlles fins filtres perquè l'aigua romangui transparent i bombes per sortidors que aporten més diversió a l'estany. També proposa una àmplia gamma de gàrgoles, focus aquàtics i figures per a la decoració de l'estany.

Pistola d'aigua
Pistola d'aigua.

Per la terra

Dins de la seva família de treball del sòl, Gardena compta amb petites i grans eines Combisystem-aixades, escombres, pales, rasclets, airejadors-perfectes per acabar amb les males herbes, rasclar les fulles seques o remoure la terra. Amb la gamma Combisystem, cadascú pot triar la combinació mànec / eina que li sembla més adequada a la seva mida i necessitats.

Aquesta oferta es completa amb una àmplia gamma de màquines i estris de tall manual i elèctric-tisores, cortarramas tallagespes i recortasetos-que destaquen per la seva potència i silenci alhora que simplifiquen les tasques de manteniment. Per exemple, el tallagespa multidireccional de Gardena té unes característiques que li confereixen una mobilitat única. Amb ell es pot maniobrar fàcilment al voltant d'obstacles i girar sense problema gràcies a l'eix del volant de direcció que s'orienta cap a ambdós costats.

Neteja d'exteriors

Gardena disposa també d'un assortiment d'articles destinats a la neteja de balcons, terrasses i porxos, com els raspalls de mà als quals se'ls pot incorporar mànecs conductors d'aigua (Original Gardena Cleansystem) i tot tipus d'accessoris, des guants de jardí a complementaris per al reg, com l'adaptador per aixeta interior o els connectors (Original Gardena System) per acoblar qualsevol article de reg.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaSmagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis