Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bioclimatización Breezair: la solución sostenible más competitiva para climatizar el sector industrial

Bioclimatització Breezer: la solució sostenible més competitiva per climatitzar al sector industrial

31/07/2007

24 juliol 2007

Problema: abans de la instal lació del sistema de bioclimatització Breezer.

Quan augmenta la temperatura a l'exterior, els edificis amb inadequada ventilació pateixen una calor insuportable. El problema s'agreuja en els casos en què la llum solar penetra causant un efecte hivernacle. Això no només afecta la moral dels treballadors i provoca absentisme, sinó que augmenta la sinistralitat i redueix la productivitat. L'aire condicionat sembla ser la solució idònia, però és car d'instal lar i mantenir i requereix tenir les portes i finestres tancades, a diferència dels sistemes de climatització evaporativa.

Solució: després de la instal lació del sistema Breezer
Solució: després de la instal lació del sistema Breezer.
Breezer , mitjançant un procés natural a filtrar l'aire 100 per cent exterior per uns filtres de Chilcell prèviament humits, l'aire recollit de l'exterior és purificat i exempt de gèrmens patògens. La sobrepressió generada en l'interior de la nau expulsarà a l'exterior l'ambient carregat de partícules contaminants en suspensió, pols, fums i olors produïdes durant la fabricació.
Els bioclimatizadores Breezer augmenten la productivitat i estalvien costos energètics

Augmentant la productivitat

Estudis recentment realitzats per la Universitat de South Wales i la NASA (informe CR-1205 (1)), demostren que la productivitat disminueix 3,6 per cent per cada grau centígrad que superi els 22 º C i un 4,7 per cent a partir d'els 30 º C. A més de l'estrès tèrmic, la calor afecta directament la capacitat mental de concentració (cognitiva) dels treballadors, reduint voltant d'un 2 per cent entre els 22-30 º C.

Progressivament les indústries i empreses del sector industrial trien els avançats Bioclimatizadores Breezer a l'hora de climatitzar una nau o un zona concreta per ser un sistema bastant més econòmic d'instal lar i mantenir que els sistemes convencionals.

En molts casos no només es requereix climatitzar una àrea o el total de l'edifici a l'estiu, sinó durant tot l'any, a causa de maquinària que està en continu funcionament, forns o una concentració superior a l'habitual de treballadors i / o mercaderies.

La climatització adiabàtica (Bioclimatització) Breezer constitueix avui dia una de les solucions més innovadores i eficaces que contribueix a augmentar la productivitat i el confort tèrmic laboral, alhora que controla els paràmetres de Salut i Seguretat que marca la Llei Laboral, com la fatiga i l'esgotament generat per excessiva calor (Reial Decret 486/1997, Condicions ambientals en els llocs de treball).


La importància de l'eficiència energètica

El motiu pel qual la Sèrie Breezer TBA 2007 consumeix menys energia és perquè, al contrari que els sistemes convencionals de compressor, no tenen un compressor que "comprimeixi" el vapor d'aigua i ho torni a condensar en líquid per mantenir el cicle de refrigeració . En el seu lloc, els bioclimatizadores Breezer compten amb aigua fresca per a generar un procés que és 100 per cent natural.

Segons un estudi del Banc Mundial, 4 milions d'unitats de AAE (Aire Condicionat Evaporatiu) operant durant l'any 2006 als EUA facilitar un estalvi energètic equivalent a 12 milions de barrils de petroli, a més d'una reducció anual de 2,45 bilions de quilograms d'emissions de CO 2.

Avantatges clau de la Sèrie Breezair TBA enfront de l'aire condicionat convencional

Imagen
Sèrie Breezer TBA:
  1. Els bioclimatitzadors Breezer TBA refreden per un procés 100 per cent natural, utilitzant les noves tècniques de la "climatització adiabàtica", refredant l'aire de manera ecològica sense utilitzar refrigerants potencialment nocius per al medi ambient (CFC, HFC, HCFC). La raó és que no hi ha un tercer element en el procés de "intercanvi". Com que l'aire està en contacte directe amb el "refrigerant" (en aquest cas H 2 O), l'aire calent es refreda eficaçment. (Veure "Sistemes convencionals de compressor", punt 1, més avall)
  2. Siguin quines siguin la distribució dels llocs de treball dins de la indústria, el sistema de Bioclimatització Breezer ofereix 2 solucions combinables entre si: la bioclimatització integral i zonal o modular
  3. Els únics elements que consumeixen energia són el ventilador axial i la bomba d'aigua Tornado. Per això, estalvien fins a un 80 per cent en el seu funcionament pel que fa a l'aire condicionat convencional. Ex en una fàbrica de dimensions estàndard durant un cicle de 1 hora un compressor de 3 tones i 1 / 2 consumeix 8700 kilowatts / hora. Un Breezer TBA consumiria un màxim de 1.800 kilowatts / hora. (Veure "Sistemes convencionals de compressor", punt 2, més avall)
  4. Impulsen constantment aire nou i fresc. No recirculen l'aire ni el ressequen. L'aire utilitzat en el procés és 100 per cent aire exterior, renovant-se constantment cada pocs minuts. Garantit un flux permanent d'aire fresc, sa i natural.
  5. Es poden utilitzar amb les portes i finestres obertes de la nau.
  6. Eficients en el consum d'aigua - subministren més poder de climatització per cada litre utilitzat. Fent ús d'un control electrònic digital exclusiu.
Els equips Breezer TBA asseguren un flux constant d'aire fresc natural, sense recircular
Els equips Breezer TBA asseguren un flux constant d'aire fresc natural, sense recircular.
Sistemes convencionals de compressor
  1. En els sistemes de compressor, a més del compressor existeixen 2 intercanviadors de calor: l'evaporador i el condensador, cosa que genera un efecte doblement negatiu.
  2. Els sistemes d'aire condicionat convencional suposen un impacte rellevant en el consum energètic de les fàbriques: al voltant d'un 25% del consum total de l'edifici.

Quadre tècnic sèrie TBA 550-2007

Imagen
TBA 550 - 2007
Cabal nominal (m 3 / h): 15.000
Potència motor CV (velocitat variable): 1,29
Dimensions AxLxH (mm): 1150x1150x902
Pes buit / funcionament (kg): 66/89
Boca d'impulsió lx h (mm): 550x550
Consum (W / h): 950

Es subministra amb garanties de dos anys per tots els seus components; 10 anys contra la corrosió dels components estructurals, i 25 anys contra la corrosió de l'estructura exterior.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaProfei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis