Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fluidra se afianza en Brasil con la compra de una empresa local del sector de la piscina

Fluidra s'aferma a Brasil amb la compra d'una empresa local del sector de la piscina

11/03/2013

11 de març de 2013

Fluidra, grup multinacional que cotitza en borsa dedicat al desenvolupament d'aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua, ha adquirit la companyia brasilera Veico per potenciar el seu creixement al mercat llatinoamericà. L'operació dotarà a Fluidra d'una plataforma de producció pròpia al país, que se sumeixi a la filial comercial que ja posseeix en Sao Paulo.

Veico és una empresa especialitzada en la fabricació d'accessoris per al sector de la piscina, com a bombes, filtres, il·luminació per leds i sistemes d'escalfament solars. Creada fa cinc anys, Veico ha experimentat un ràpid creixement i factura més de 3 milions d'euros a l'any. Està situada a la província de Santa Caterina, al sud del país, on disposa d'una planta de fabricació d'1.500 metres quadrats.

Eloi Planes, conseller delegat de Fluidra, va explicar: “És una operació en la qual portàvem treballant molt temps i que ens permetrà ampliar la nostra xarxa de vendes i sobretot comptar amb producció pròpia a Brasil, alguna cosa fonamental per aprofitar les oportunitats que existeixen en una zona clau per al nostre negoci”.

Amb aquesta operació Fluidra integra la xarxa de vendes de Veico, que opera en tot el país, i complementa Fluidra Brasil, filial que el grup va obrir a la fi de 2011 a la ciutat de Sao Paulo.

Amb un parc aproximat d'1,4 milions de piscines, Brasil és després d'Estats Units i França, el tercer mercat de piscines més important del món. El creixement que està experimentant el país, que albergarà en els propers anys la Copa del Món de futbol i els Jocs Olímpics a Rio de Janeiro, fa que el mercat de piscines creixi anualment a taxes de doble dígit, aconseguint ja uns 200 milions d'euros. A més, el sector de l'aigua a Brasil presenta un mercat encara molt fragmentat i sense líder clar, en el qual Fluidra vol convertir-se en un “player” de referència.

L'entrada a Brasil és un pas molt important en l'estratègia d'internacionalització de Fluidra. Amèrica Llatina és un dels focus d'interès de la companyia, present amb filials pròpies a Brasil, Xile, Colòmbia i Mèxic.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Ecofira - Feria ValenciaAWA Show2beProfei, S.L.Smagua - Feria de Zaragoza

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis