Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Manuel García Portillo, nuevo presidente de las Ferias del Medio Ambiente y Energías

Manuel García Portillo, nou president de les Fires del Medi ambient i Energies

25/01/2013

25 de gener de 2013

El comitè executiu de Fira València ha nomenat a l'empresari Manuel García Portillo president de les Fires del Medi ambient i Energies, una ambiciosa convocatòria que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre en el recinte firal valencià.

García Portillo (Castelló, 1953) és Enginyer Tècnic Agrícola, especialitzat en Hortofruticultura i Jardineria, per la Universitat Politècnica de València. Així mateix ha cursat estudis de postgrau en Direcció i administració General d'empreses en el Centre de Formació Empresarial Luís Vives.

Després de treballar dos anys en l'empresa privada, en 1980 va fundar al costat de tres companys d'estudis Tecnidex, una empresa química, de tecnologies i serveis per al sector postcosecha de les fruites i hortalisses de qualitat.

Manuel García Portillo, nou president de les Fires del Medi ambient i Energies
Manuel García Portillo, nou president de les Fires del Medi ambient i Energies.
La seva formació agrícola, la seva activitat empresarial i els seus vincles familiars amb l'educació formen tres pilars fonamentals de la seva visió de respecte i compromís amb el medi ambient, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

García Portillo és vicepresident de Quimacova (Associació Química i Mediambiental del Sector Químic de la Comunitat Valenciana) i president de la Comissió d'Indústria, Energia i Medi ambient en la Cambra de comerç de València.

Ara, Manuel García Portillo va a encapçalar també el nou projecte firal en el qual queden integrats Ecofira (Fira Internacional de les Solucions Mediambientals), Egética-Expoenergética (Fira de les Energies), Efiaqua (Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l'Aigua), Novabuild (Fira d'Ecoconstrucción, Rehabilitació i Urbanisme Sostenible) i GreenUp (Fira de la Sostenibilitat en Urbanisme i Paisatgisme). Un nou càrrec que afronta com “un repte apassionant”.

“Per a mi és un honor i alhora una responsabilitat presidir i representar un sector tan important i amb tant futur com és el sector del medi ambient i l'energia a nivell social, jurídic i productiu. Tot sector que es precie ha de tenir la seva fira de referència i Fira València és el marc perfecte”, assegura.

García Portillo serà el president dels cinc salons, que fins ara tenien un president cadascun i un president institucional conjunt, càrrec que requeia en Manuel Toharia. Els cinc presidents formaran part del nou comitè organitzador, liderant cadascun dels salons: Jorge Tejedo, en el cas d'Ecofira; Antonio Cejalvo, d'Egética-Expoenergética; Francisco Zorrilla, d'Efiaqua; Luis I. Domínguez, de Novabuild; i Gustavo Marina, de GreenUP.

Empreses o entitats relacionades

Efiaqua - Feria de Valencia
ExpoEnergética - Feria Valencia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaEcofira - Feria ValenciaProfei, S.L.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis