Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sepiva ofrece suelo industrial en Alicante con mejores condiciones de comercialización

Sepiva ofereix sòl industrial a Alacant amb millors condicions de comercialització

21/10/2010

21 octubre 2010

La Generalitat valenciana, a través de l'empresa pública Seguretat i Promoció Industrial Valenciana, Sepiva, posa a disposició d'empresaris i pimes sòl industrial de qualitat a la província d'Alacant "en les millors i més atractives condicions de comercialització", segons l'entitat pública .

Els parcs empresarials promoguts per Sepiva de Tibi, el Maigmó, i de Xixona, L'Espartal III, compten amb parcel disponibles amb una rebaixa de fins al 30% el preu del metre quadrat, pagament ajornat i drets de superfície.

En aquest sentit, la directora general de Sepiva, Inmaculada García, ha subratllat que "aquestes noves modalitats de comercialització persegueixen fer de la província d'Alacant un focus d'atracció i d'inversió per a empresaris i petites i mitjanes empreses". García ha detallat també que "a Tibi, al parc empresarial El Maigmó hem posat a disposició d'empresaris atractives condicions de venda com la rebaixa en el preu del sòl fins a un 30% que passa de 90 a 65 euros el metre quadrat, possibilitat de pagament ajornat o també la possibilitat d'adquirir drets de superfície ". Cal recordar que les empreses interessades a instal·lar-se en aquest parc tenen de termini per presentar les seves sol • licituds fins al pròxim dia 29 d'octubre. Així mateix, a través de la pàgina web www.sepiva.es Sepiva ofereix àmplia informació sobre els parcs empresarials.
Inmaculada García també ha fet especial èmfasi en la disponibilitat de sòl industrial amb què compta la província d'Alacant, en aquest sentit ha ressaltat que "Xixona també compta amb sòl industrial disponible amb les noves condicions de comercialització aprovades pel Consell per afavorir la implantació d'empreses en un moment de dificultat econòmica com l'actual ". García ha fet referència a l'aposta de l'empresa Antiu Xixona pel parc empresarial l'Espartal III de Xixona "en què larà la seva nova fàbrica de xocolata que li permetrà dur a terme noves línies de producció que complementaran a la del torró i desestacionalizarará l'ocupació de la comarca ".

Empreses o entitats relacionades

SEPIVA - IVACE Parques Empresariales

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Smagua - Feria de ZaragozaAWA Show2beProfei, S.L.Ecofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis