Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La ampliación de Vicolozano III, el último proyecto de Gesturcal
Està previst que les obres finalitzin durant el tercer trimestre del 2009

L'ampliació de Vicolozano III, l'últim projecte de Gesturcal

Redacció Interempreses02/12/2008

2 desembre 2008

Sobre una superfície bruta total de 1.132.854,77 metres quadrats, Gesturcal , gestora pública de sòl de Castella i Lleó, desenvoluparà la seva actuació en dues fases o unitats d'actuació: la primera de 171.639,53 i la segona de 260.000,27 metres quadrats (431.639,27 en total). L'empresa preveu realitzar una inversió en aquesta ampliació de 15.572.479,48 d'euros.

L'àrea industrial de Vicolozano és al costat dret de la N-501 (Soria-Plasencia), direcció Villacastín, i s'hi accedeix des d'una via de servei paral·lela a l'esmentada carretera. Limita pel sud amb l'autopista A-51, Àvila-Villacastín, de recent construcció, que discorre paral·lela a l'esmentada N-501 ia poca distància d'aquesta. Vicolozano III s'assenta sobre els terrenys situats a uns tres quilòmetres del nucli urbà d'Àvila, contigus a l'actual polígon de Vicolozano.

L'edificabilitat total del pla parcial executada per Gesturcal és de 453.141,91 m²

Situació actual del projecte

El passat mes d'agost van ser adjudicats els contractes de serveis de direcció facultativa i coordinació de seguretat i salut durant l'execució de les obres de connexió de serveis i les obres d'urbanització del Sector 19 del PGOU, referent a l'ampliació de 1,1 milions de metres quadrats del polígon industrial de Vicolozano, a Àvila. Les obres van començar el passat 16 de setembre i està previst que concloguin en el tercer trimestre del 2009.

La superfície total del sector és de 1.132.854,77 metres quadrats en sòl urbanitzable delimitat amb ús global industrial. L'edificabilitat total del pla parcial serà de 453.141,91 metres quadrats.

Quant a la distribució d'usos i aprofitaments, es determina que es destinaran 275.245,01 metres quadrats a petita i mitjana empresa; 169.258,01 metres quadrats a grans empreses, es reserven per a equipament públic 92.977,87 metres quadrats, per a equipament privat, altres 26.828,32, els espais lliures públics s'han d'estendre en 92.982,48 metres quadrats, els serveis urbans ocuparan 4037,88 metres quadrats i el viari, 164.076,37 metres quadrats.

L'ampliació s'emmarca entre la carretera N-110, al nord; l'autopista AP-51, al sud; l'àrea de protecció de la riera de Berrocalejo, a l'est i el Polígon Industrial 'Vicolozano I', a l'oest. La connexió del sector es realitzarà mitjançant enllaç a la carretera nacional N-110 i mitjançant tres connexions amb el polígon actual.

El passat mes d'abril, la Delegació de Castella i Lleó a Ávila determinar informar favorablement sobre el projecte d'ampliació del polígon, donant el vistiplau al projecte del Pla Parcial d'Ordenació del sector 19 'Vicolozano II', promogut per Gesturcal i Iniciatives Empresarials Habit, SA

La connexió del sector es realitzarà mitjançant enllaç a la carretera nacional N-110 i mitjançant tres connexions amb el polígon actual.

Quant a la xarxa d'abastament, es connectarà a la xarxa existent en l'actual polígon de Vicolozano i no es preveu la instal·lació de dipòsits reguladors. La xarxa de sanejament serà separativa, les pluvials abocaran a la via de servei de l'autopista AP-51.

La xarxa de residuals es dirigirà a una càmera de bombament situada al punt més baix del polígon al costat de la N-110. Aquesta càmera serà dissenyada per retenir un volum equivalent al consum mitjà de 12 hores en tot el polígon.

Des d'aquesta càmera s'impulsaran les aigües residuals a l'estació de bombament existent i d'aquí a l'Edar (estació depuradora d'aigües residuals) d'Àvila.

Les necessitats energètiques per al sector són de 22,56 megawatts que s'obtindran a partir de la línia d'alta tensió que travessa el sector, que serà soterrada, i es larà una subestació transformadora de la qual derivarà tota la xarxa de mitja tensió. El proveïment de gas natural es realitzarà mitjançant connexió al gasoducte Àvila-Segòvia, actualment en construcció, que passa pel límit sud del sector.

En l'estudi d'impacte ambiental, que va ser sotmès ja a informació pública, i introdueixen una sèrie de mesures protectores i correctores per a reduir o eliminar els efectes ambientals negatius.

Vicolozano III s'assenta sobre els terrenys situats a uns 3 km del nucli urbà d'Àvila, contigus a l'actual polígon de Vicolozano...
Vicolozano III s'assenta sobre els terrenys situats a uns 3 km del nucli urbà d'Àvila, contigus a l'actual polígon de Vicolozano.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

    Guía de instalación y mantenimiento de Discos de Ruptura

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Industria del Agua

    18/09/2024

  • Newsletter Industria del Agua

    04/09/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.AWA Show2beSmagua - Feria de ZaragozaEcofira - Feria Valencia

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis