Comercial Química Massó, S.A. - Agro Department (CQM) - Fertilitzants líquids i solubles

Massó Growel

Abonament hidrosoluble: producte derivat de la Leonardita

Fotografia de Abonament hidrosoluble
Comercial Química Massó ofereix Growel, un producte derivat de la Leonardita dels jaciments de Dakota i Montana, molt rica en àcids húmics i fúlvicos que, convenientment tractada, té la particularitat de ser totalment soluble en aigua (> 99%) i alhora estable en un ampli rang de pH (1-14). Els principals avantatges d'aquestes propietats són la utilització de dosis més petites i major comoditat d'ús, l'eliminació de problemes en les instal·lacions de reg per obstruccions o danys en altres elements, la distribució uniforme en tot el bulb de reg i el fet de no prescindir dels avantatges dels àcids húmics.

Growel ajuda a l'assimilació dels elements nutritius del sòl, tant macro com microelementos, actuant moltes vegades com a agent quelatante dels mateixos. És per això que la seva aplicació està molt recomanada en barreja dels correctors de manques (Fe, Mn, Mg, Zn, etc.). A causa de la seva gran estabilitat enfront del pH, pot barrejar-se sense limitacions amb qualsevol fertilitzant o agroquímico.

Pot aplicar-se en tots els cultius mitjançant diversos sistemes d'aplicació: hortícoles, maduixa, gerd, nabiu, cítrics, platanera, olivera, ornamentals i gespes, vinyer, fruites subtropicales, etc.

Aquest producte és una excel·lent alternativa per a la fertilització orgànica així com per a les altres condicions estàndard de cultiu. Com a efectes físics millora l'estructura dels sòls i com a efectes químics té la capacitat d'intercanvi catióno dels sòls.