Kubota España, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Kubota España, S.A.
Calle Fernando Alonso 15
28914 Leganés (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915110262  
w:  kes.kubota-eu.com/agriculture/
Fabricació i venda de tractors agrícoles

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Kubota España, S.A.

KUBOTA ESPANYA, S. a. és la filial a Espanya d'una de les majors empreses industrials de Japó, fundada al febrer de 1890, l'activitat principal de les quals és la fabricació i venda de tractors agrícoles i màquines per al manteniment d'espais verds.
Kubota Espanya, S. a. importa i comercialitza a través d'una àmplia xarxa de concessionaris una gamma de tractors de 12 a 140 CV amb especificacions cada dia més adequades a l'exigent mercat espanyol i sempre amb la qualitat tradicional de Kubota.
No obstant això, l'objectiu prioritari de KUBOTA ESPANYA i de la seva xarxa comercial, és l'atenció al client. En aquesta faceta, el nostre equip post-venda presta assistència tècnica i subministra recanvis pels més de cent mil tractors de les marques EBRE i KUBOTA que treballen a Espanya i països del seu entorn.
KUBOTA és pionera en el disseny i fabricació de tractors respectuosos amb el medi ambient. Els seus motors ecològics, de baix consum, compleixen les normes més exigents d'emissions i per aquesta raó es munten com a primer equip en gran varietat de màquines d'altres fabricants inclòs automòbils de turisme.
Qualsevol que sigui el seu treball, sempre trobarà a la Xarxa KUBOTA un professional que li aconselli la màquina idònia que li proporcioni la màxima eficàcia en el seu negoci.