Hijos de Bernardo Martín, S.L. - HIBEMA - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hijos de Bernardo Martín, S.L. - HIBEMA
Hoces del Duratón 48-52 - Pol. Ind. El Montalvo II
37008 Salamanca Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑923190278  
🖷:  +34‑923194205
w:  www.hibema.com
Fabricació i comercialització de maquinària agrícola, forestal i de jardineria

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hijos de Bernardo Martín, S.L. - HIBEMA

Empresa situada a Salamanca (Espanya) amb més de 50 anys d'experiència, nascuda amb els inicis de la mecanització de l'agricultura a Espanya. Fundada per D. Bernardo Martín, va començar la seva activitat amb la fabricació d'aperos per a la preparació del jaç de sembra (arades) i remolcs per a agricultura.

Amb el pas dels anys, es va iniciar la distribució i comercialització de tractors i maquinària agrícola en general incorporant diferents marques, sempre amb l'exigència de qualitat, serietat i vocació de servei, lema imprescindible per a la societat. Ofereix als seus milers de clients un servei integral d'assessorament, subministrament i manteniment de màquines per al desenvolupament de l'activitat agrícola, ramadera, forestal, jardineria i àrees verdes, construcció i hobby.

En l'actualitat, fruit de més de mig segle d'activitat, ofereix una àmplia gamma d'arades i conreadors per a qualsevol potència de tractor, amb la seguretat de consumir un mínim esforç i una durada que sorprendrà. Remolcs funcionals per a qualsevol tasca, amb una acurada terminació i amb tot tipus de complements per a qualsevol labor.

HIBEMA posa la seva gamma de fabricats (molt competitiva) a la disposició d'empreses i professionals per a la seva comercialització, amb tot el suport tècnic i comercial, que contribuirà a un important creixement en els seus negocis.