Berthoud Agricole, S.A. | Berthoud, S.a.s. - Altra maquinària per a la vinya

AB Most Intensive

Rampa para maquines: per vendimiar

Fotografia de Rampa para maquines
La rampa AB Most Intensive aquesta destinada a les maquines per vendimiar Holland sèrie 9000. Dotada d'un elevador sobre un paral·lelogram i del corrent d'aire optimitzada, gana en flexibilitat d'utilització i en resultats.

La rampa AB Most Intensive guanya igualment en comoditat d'utilització gràcies a l'electrònica New Holland que permet la integració de nous sistemes automatitzats (replegat automàtic, seguiment del sòl, etc) i la simplificació de de el lloc de conducció (una sola caixa de comandament en cabina).

Les dues principals versions proposades són:

En 9000L- tractament de 3 files + 2 ½ files per a les vinyes de 1m60 a 2m50

En 9000M – tractament de 5 files + 2 ½ files per a vinyes de 1m30 a 1m50

Gràcies a un elevador en el paral·lelogram, la rampa AB Most Intensive posseeix una amplitud d'elevació major (1m80) que facilita el pas dels penjolls AB Most per a dalt de la vinya en maniobrar al final de la parcel·la.

Aquesta concepció a més permet una millor repartició dels esforços sobre el xassís de la MAV i una major longevitat de l'estructura.

La posició de la ventilació sobre el braç central permet la reducció de la longitud dels tubs d'aire i simplifica el seu muntatge. Aquesta concepció permet una reducció de les perdudes de càrrega així com una millor fiabilitat en el temps.

Gràcies a la nova electrònica de la sèrie 9000(tecnologia bus ca), la rampa AB Most Intensive aquesta dotada de noves funcionalitats que faciliten el maneig i milloren l'eficacidad de l'aplicació:

ACS programable permetent una optimització de les maniobres al final de les files: guany de temps, reducció del consum de gasoil, obertura i tancament de la pulverización mes precises.

Règim de la ventilació controlada. L'operador pot programar el règim de la ventilació en curs de tractament. Un sistema de control permet de mantenir aquest règim constant en curs de tractament. L'operador pot a més programar el règim reduït en els girs amb la finalitat de limitar el consum de carburant.