Trituradoras Picursa, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Trituradoras Picursa, S.L.
Ctra. Gallur-Sangüesa, km 16,700
50660 Tauste (Zaragoza) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976854328  
🖷:  +34‑976855377
w:  www.picursa.com
Fabricació i venda de maquinària agrícola, forestal, jardineria industrial i obres públiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Trituradoras Picursa, S.L.

Empresa amb més de 25 anys d'experiència en la fabricació de maquinària agrícola. Actualment dedicada a la fabricació de trituradores i que compta amb una àmplia gamma de productes en les branques agrícola, forestal, jardineria industrial i obres públiques.
La constant recerca del nostre departament tècnic, i les més modernes tecnologies aplicades a la fabricació dels nostres productes, així com l'atenció i el tracte personalitzat dau als nostres clients, són les causes que més ens caracteritzen, i ens han permès satisfer les necessitats del mercat.
En les nostres línies de producte/servei els podem oferir el següent:
Dins de la branca agrícola, podem diferenciar entre productes adaptats a recol·lectores, (picadores de palla, esparcidores de granzas i de palla, picadores de tiges adaptades a capçals de tall de blat de moro i girasol), i trituradores arrossegades per tractor de les quals podem oferir una àmplia varietat de models, depenent de l'ús i dels materials a triturar (palla, blat de moro, girasol, cotó, herba, patates, carxofes, melons, etc…).
Trituradores per a restes de poda, de tot tipus de fruiters, cítrics, olivera o vinya. És una extensa gamma de models, donada la diversitat de materials a triturar, i tenint en compte les diferents condicions de treball amb les quals ens anem a trobar, destacant sobretot, els nous models de recol·lecció de material orgànic per a biomassa.
La gamma de productes destinats a neteja forestal, són màquines d'elevada resistència, capaces de triturar fins a 50 cm. de diàmetre. Amb models disponibles per a tractors de 70 a 300 HP, i que poden ser de martell oscilante o fix.
En la gamma de jardineria industrial destaquem els models amb cistell recogedor.
I finalment, oferim una gamma de productes per a obres públiques, màquines trituradores adaptables a tot tipus de retroexcavadoras, mini excavadores o mini carregadores, i trituradores de braç articulat per a neteja de cunetes.