Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a GME adquiere cuatro excavadoras de cadenas Caterpillar, modelo 336D
Entrevista a Luis Mario Fernández, director del parc de maquinària de GME

GME adquireix quatre excavadores de cadenes Caterpillar, model 336D

El passat mes de març, es van lliurar quatre noves excavadores Cat 336D a General de Maquinària i Excavació (GME), les quals estan treballant en diferents trams de la construcció d'una nova carretera al Pirineu d'Osca. Els treballs que estan realitzant són d'alimentació d'una planta mòbil de trituración i garbellat, excavació i càrrega de camions i una d'elles està treballant amb martell hidràulic. Visitem l'obra i allí ens va rebre Luis Mario Fernández, director del parc de maquinària de la companyia, qui va tenir l'amabilitat de contestar a les nostres preguntes.
D'esquerra a dreta: Luis Mario Fernández, director de maquinària de GME, i Francisco Rodríguez Arias, director de Barloworld Finanzauto Zaragoza...
D'esquerra a dreta: Luis Mario Fernández, director de maquinària de GME, i Francisco Rodríguez Arias, director de Barloworld Finanzauto Zaragoza.

Ja han passat tres mesos des que van començar a treballar les excavadores. Quin balanç podria fer-nos del seu rendiment?

En principi haig de dir que és molt poc temps per poder treure grans conclusions, però també és cert que estan complint amb totes les nostres expectatives. Són realment ràpides, realitzen els treballs amb molta soltesa i hem comprovat que els consums són molt baixos. A més, els operadors comenten que són molt còmodes, silencioses i fàcils de manejar.

En la imatge, una de les quatre excavadores 336D Cat, realitzant càrrega de camions en el tram de la carretera des de Santa Cecilia a Puente La Reina...
En la imatge, una de les quatre excavadores 336D Cat, realitzant càrrega de camions en el tram de la carretera des de Santa Cecilia a Puente La Reina.

M'ha semblat que el cullerot que munten és més gran que els estàndard, és cert?

Efectivament. Hem muntat cullerots de 3 m3 i li asseguro que, en tenir la configuració EM (‘Mass Excavation’) i estar manejant un material de no gaire alta densitat, aquesta grandària de cullerot va d'allò més bé.

La configuració ‘Mass Excavation’ de les 336D i la moderada densitat del material...
La configuració ‘Mass Excavation’ de les 336D i la moderada densitat del material, permeten utilitzar cullerots de 3 m3 i aconseguir factors d'ompliment entorn del 130%.

Quines hores han fet les màquines en aquests tres mesos?

Doncs depèn perquè no totes han treballat el mateix. Està, entre 600 i 1.000 hores.

“Són excavadores realment ràpides, realitzen els treballs amb molta soltesa i hem comprovat que els consums són molt baixos”

A més d'aquestes quatre noves excavadores, quin parc té GME en l'actualitat?

En aquest moment el 60% del nostre parc de maquinària és Caterpillar. Tenim tractors D9 i D10, excavadores 365, pales de rodes 972H, motoniveladoras, dumpers articulats 740, dumpers rígids 775, compactadores i també alguna mototrailla, En total, unes 46 unitats Caterpillar.

Treballs de càrrega amb una de les excavadores Cat 336D
Treballs de càrrega amb una de les excavadores Cat 336D.

Sens dubte, tot aquest parc denota una gran confiança en la marca per part de GME. Quins són els motius?

En primer lloc la implantació geogràfica que disposa, però el més important és el servei postvenda i el respatller que ens dóna aquesta marca, tant dins com fora d'Espanya. Estem molt contents amb el servei tècnic que ens brinda Barloworld Finanzauto a la seva base de Saragossa.

Entenem, per la seva resposta anterior, que tenen també obres a l'estranger, és així?

Així és, actualment estem estudiant diversos projectes en diferents parts del món: França, Llatinoamèrica, Àfrica… i des de l'any passat estem treballant en l'explotació d'una mina de fosfat en un país africà, on tenim dos equips de treball dels quals el 95% de les màquines són Caterpillar.

Agraïm a GME la seva confiança, tant en la nostra marca representada, Caterpillar, com en la nostra empresa, Barloworld Finanzauto; i a Luis Mario Fernández la seva amabilitat en atendre'ns.

La Cat 336D en xifres:

Massa: 36 ton

Potencia: 270\1HP\2/p>

Cabal Hidràulic: 2 x 280 litres

Modelo motor: Cat C9

Nº cilindres: 6

Ample Zapata: 600 mm

Profunditat d'excavació: 6,5 m

Empreses o entitats relacionades

Finanzauto, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    19/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024Fima Ganadera - 2025AWA Show2beIII Congreso Gestión Sostenible del SueloNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis