Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Finanzauto cierra con éxito su Road Show Caterpillar por el norte de España
Les últimes novetats en maquinària Cat per a Construcció, recorren diverses províncies sobre dos súper tràilers

Finanzauto tanca amb èxit el seu Road Xou Caterpillar pel nord d'Espanya

Barloworld Finanzauto02/07/2012

2 de juliol de 2012

Entre els dies 21 de maig i 2 de juny, un singular comboi format per dos súper tràilers, en l'interior dels quals viatjaven 5 miniexcavadoras, 2 carregadores compactes, 1 manipuladora telescòpica i un gran lot d'implementos; i dos transports més, tipus góndola, que transportaven 1 retropala 428F, 1 compactador CB24, 1 pala de rodes 924H i 1 tractor D5K usat certificat, van recórrer sis localitats importants del nord d'Espanya, amb la intenció de presentar davant més de 700 persones, les últimes novetats en maquinària per a construcció de la marca Caterpillar, representada per Finanzauto.
Vista general del Road Xou de Finanzauto i Caterpillar
Vista general del Road Xou de Finanzauto i Caterpillar.

El Road Xou començava a Valladolid el dia 22 de maig, concretament en un terreny proper a la localitat de Simancas. Allí es va citar als clients i en un obrir i tancar d'ulls, 41 empreses, representades per més de 100 persones, van poder veure una exhibició impartida per demostradores i provar tots els nous models.

La segona etapa va portar fins a Coruña, on el dia 24 de maig, en el marc incomparable que brinda aquesta joia arquitectònica del nostre patrimoni artístic que és la Torre d'Hèrcules, el Road Xou va rebre la visita d'al voltant de 80 empreses (més de 200 persones), els qui gràcies a una climatologia impròpia d'aquest punt geogràfic, porta de totes les borrasques, van poder acompanyar als organitzadors durant diverses hores, interessant-se molt per les noves màquines, les seves característiques i avantatges i el seu maneig, del que van donar tot tipus d'explicacions els especialistes de producte.

Després de l'esdeveniment de Valladolid, el Road Xou va arribar la Corunya i, al costat de la Torre d'Hèrcules...
Després de l'esdeveniment de Valladolid, el Road Xou va arribar la Corunya i, al costat de la Torre d'Hèrcules, més de 200 persones van veure les evolucions de les noves màquines Cat.

Encara amb l'excel·lent sabor de boca que va deixar l'etapa de Galícia, el Road Xou va prendre rumb cap a Astúries, on la cita s'havia convocat per al dissabte 26, en les instal·lacions de Finanzauto d'Oviedo. Es va arribar en la vespra i, sota el vent i la pluja, els organitzadors van preparar la maquinària per l'endemà, encomanant-se a la ‘Santina’ perquè els tirés una mà amb el temps. I així va ser, la ‘Santina’ no va fallar i unes 150 persones de 62 empreses diferents, van arribar a aquestes instal·lacions sobre les 11 del matí. En aquesta ocasió, a més de les màquines itinerants, es van afegir diverses unitats usades certificades més, que acabaven de ser acabades a la base d'Oviedo. Sens dubte, en presentar-les com a màquines usades, van cridar l'atenció de tots els assistents, doncs ningú hagués dit que eren màquines de segona mà. Després de les exhibicions de maquinària, les proves, etc., tots els assistents van compartir esmorzar, i d'aquesta forma tan agradable, es va finalitzar la primera setmana del Road Xou.

Recepció dels assistents a Oviedo, moments abans que es comencés la demostració
Recepció dels assistents a Oviedo, moments abans que es comencés la demostració.
Encara amb l'excel·lent sabor de boca que va deixar l'etapa de Galícia, el Road Xou va prendre rumb cap a Astúries, on la cita s'havia convocat en les instal·lacions de Finanzauto d'Oviedo

Segona setmana

Des de terres asturianes el Road Xou va tornar a Castella, a la terra del Cid, i a molt pocs quilòmetres de Burgos, en l'Alt de la Varga, el 28 de maig, va reiniciar la seva marxa, en aquesta ocasió en uns terrenys cedits per un client i amic de Finanzauto, al costat de la carretera nacional. La convocatòria vespertina va facilitar que els 55 clients assistents (més de 150 persones) estiguessin presents des de les cinc de la tarda fins a ben passades les vuit, veient l'exhibició, escoltant als caps de producte el repàs de tots els avantatges i característiques de les noves màquines, prenent un tentempié, però sobretot provant les màquines, perquè pràcticament totes i cadascuna de les persones que van estar a Burgos es van pujar a una o més màquines, i el que és millor, “van quedar molt satisfets de la seva resposta i comportament”.

Moments de l'exhibició i prova de màquines a Burgos
Moments de l'exhibició i prova de màquines a Burgos.

L'endemà, sense perdre el ritme que donava la pròpia ruta, el Road Xou va prendre rumb a La Rioja, terra beneïda per la Divinitat, on les collites es converteixen en manjares que els seus ressons no coneixen fronteres. En la localitat d'Agoncillo, molt prop de Logronyo, se situen les instal·lacions de Finanzauto (La Rioja), on es va citar als clients per a aquesta nova etapa. El dia 30 de maig, es va rebre en la delegació a 45 empreses (120 persones), els qui també van gaudir de la presentació dels nous models.

La calor va fer que els assistents busquessin l'ombra durant la demostració a Logronyo. Els termòmetres van arribar als 34 graus...
La calor va fer que els assistents busquessin l'ombra durant la demostració a Logronyo. Els termòmetres van arribar als 34 graus.

L'última etapa d'aquesta particular caravana es dirigia a terres catalanes, concretament a la ciutat de Lleida, on al polígon industrial El Segre i també en les instal·lacions que allí ocupa Finanzauto, l'1 de juny es donaria per finalitzat aquest tour. L'organització va arribar a Lleida i va preparar tot per rebre als clients. Què ocorreria aquesta vegada? De nou, els clients van acudir a la convocatòria i més de 140 persones de 55 signatures van ajudar a clausurar amb èxit aquest periple de presentacions per Espanya.

Un moment de l'exhibició, a Lleida...
Un moment de l'exhibició, a Lleida. Jorge Hortes, cap de Producte en Barloworld Finanzauto per Retropalas, Telescòpiques i Pales de Rodes petites, explicava els avantatges de les noves manipuladores telescòpiques de la Sèrie C.

Una vegada finalitzat el Road Xou, volem agrair a tots els que des de Valladolid a Lleida, Coruña a La Rioja o Oviedo a Burgos, van voler acceptar la nostra invitació i compartir amb nosaltres aquesta experiència. Esperem que els nous productes presentats hagin aconseguit convèncer a els qui els van veure i van provar, i que en un futur, quan sorgeixi la necessitat de canviar o afegir als seus parcs alguna nova unitat, els tinguin en compte. Que recordin que Barloworld Finanzauto, segueix posant a la disposició dels seus clients, la major organització amb la més àmplia cobertura del mercat. Més de 30 centres amb tallers, magatzems, totes les opcions comercials, equips nous, usats, de lloguer. Contractes de manteniment, programes de serveis i recanvis, servei 24 hores, financera de marca, CAT Financial, etc.

foto

Empreses o entitats relacionades

Finanzauto, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    12/09/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024III Congreso Gestión Sostenible del SueloFima Ganadera - 2025AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis