Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a RUUKKI participa en la VI Jornada de Estampación en la Industria de Automoción

RUUKKI participa en la VI Jornada d'Estampació en la Indústria d'Automoció

28/10/2011

28 d'octubre de 2011

L'empresa siderúrgica RUUKKI participarà el proper 10 de novembre en la VI Jornada d'Estampació en la Indústria d'Automoció, un seminari internacional dirigit a estendre els nous desenvolupaments en acers avançats que permetin superar els reptes de la cadena de valor d'estampació metàl·lica. La Jornada, organitzada per Autorevista i AIC-Automotive Intelligence Center, es desenvoluparà a la seu d'est al parc empresarial biscaí de Boroa (Amorebieta-Etxano).

Imagen

La Jornada analitzarà i debatrà l'actualització dels últims desenvolupaments dels acers per estampació en fred i calent i les aplicacions més recents en productes i processos. Dins del panell d'experts, el ponent Martti Jarvenpaa, director d'Aplicacions de RUUKKI, presentarà la ponència titulada ‘Habiti safety with lower emissions’.

Amb els seus acers especials d'ultra alt límit elàstic per a la producció d'estructures de seguretat automòbils, RUUKKI està augmentant la seguretat dels vehicles, així com el disseny d'aquests i la protecció del medi ambient, reduint el consum de combustible i disminuint les emissions de C02.

RUUKKI està ampliant de forma contínua la seva portfolio de productes i serveis en el sector d'automoció que alleugereixen les estructures, reduint pes, aconseguint menors emissions en CO2. Amb una inversió contínua en el camp de R+D, és capaç d'oferir solucions més innovadores en el disseny de pesos lleugers.

Aquesta especialització permetrà que més del 50% de les vendes de RUUKKI al mercat espanyol en 2012 procedeixin de materials galvanitzats per a automoció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    19/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beFima Ganadera - 2025III Congreso Gestión Sostenible del SueloSant Miquel-2024Nebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis