Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La caravana del T4 y T5 de New Holland llega a La Rioja

La caravana del T4 i T5 de New Holland arriba a La Rioja

08/04/2014

8 d'abril de 2014

Amb la presència de 300 agricultors es va desenvolupar el passat 27 de març en la localitat de La Rioja de Pradejón una important demostració de camp de New Holland Agriculture. En aquesta ocasió els protagonistes van ser els tractors de la gamma T4 (75-115 CV) dedicats a l'agricultura mixta, fruiteres i vinyers, així com a la ramaderia de muntanya, i els de la gamma T5 (95-115 CV), tant la versió Dual Command així com la guardonada transmissió ElectroCommand, tots dos destinats als ramaders més professionals i a ser un complement pels cerealistas, podent provar també en viu un dels més nous tractors que va presentar la marca el passat any, el nou i capdavanter T6 Acte Command.

Va ser una jornada pensada per i per als agricultors i ramaders, on la premissa fonamental va ser que els clients provaran en camp els avantatges tècnics de totes les sèries esmentades. En total es van mostrar 10 tractors amb els seus respectius aperos.

Imagen

Prèvia a les proves de camp, per mitjà d'Álvaro Almarza, responsable de màrqueting de Tractors, es va dedicar unes paraules d'agraïment als assistents, així com una breu descripció de totes i cadascuna de les màquines que anaven a treballar en el camp, destacant el missatge del que és New Holland: passió, producte, persones i servei. Van ser varis els atractius que va mostrar New Holland en aquesta ocasió: es va organitzar un concurs d'habilitat amb el maneig de la pala (implemento que en aquesta ocasió ho portava un T5 Dual Command) havent-hi sorteigs entre els participants. També un paper destacat va ocupar el nou T6 Acte Command equipat amb un dels més moderns equips d'agricultura de precisió, un Ez Pilot amb pantalla FM 750 mitjançant el qual l'agricultor pot obtenir uns estalvis de costos considerables en evitar solapes i despeses d'insumos innecessaris, així com un confort excepcional. El duo format per la transmissió Acte Command i l'equip de precisió van fer sentir de primera mà un dels propòsits de la marca “fer fàcil l'agricultura”.

Totes i cadascuna de les màquines presents van estar a tot moment en moviment mostrant diferents treballs segons l'apero i tractor, des de treballs de sòl i pulverización amb la seriï T4, fins a moviments de terra amb el chisel que portaven els tractors de la seriï T5. En definitiva, una jornada de camp en el qual els assistents van poder veure en un format didàctic i dinàmic tot el que New Holland pot oferir als seus clients.

Empreses o entitats relacionades

CNH Maquinaria Spain, S.A. - New Holland AG0

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    19/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beNebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025Sant Miquel-2024III Congreso Gestión Sostenible del Suelo

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis