Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Potencia incorpora a su flota de alquiler nuevos equipos Caterpillar
La companyia balear compte ja al seu parc amb prop de 40 equips Cat

Potència incorpora a la seva flota de lloguer nous equips Caterpillar

Barloworld Finanzauto11/03/2014

Barloworld Finanzauto ha visitat l'empresa Potencia a Palma de Mallorca, per conèixer la seva activitat i el protagonisme dels equips Caterpillar dins de la seva oferta com a empresa de lloguer de maquinària, referent en les Illes Balears.

Potencia és una empresa familiar, fundada en els anys 60 per Rafael Oliver, pare de Miguel i Aina Oliver, els qui actualment porten la gerència de la mateixa. Per donar el millor servei en les Illes Balears, l'empresa posseeix, a més de la seva central a Palma de Mallorca, delegacions a Eivissa i Menorca. La seva activitat se centra en el lloguer d'equips, maquinària i eines per, entre uns altres, els sectors de Construcció, Obra Civil, Obres Públiques i Serveis.

D'esquerra a dreta: Miguel Oliver, gerent de Potència, i Florencio Sánchez, encarregat general
D'esquerra a dreta: Miguel Oliver, gerent de Potència, i Florencio Sánchez, encarregat general.

La relació comercial amb Barloworld Finanzauto es remunta a 10 anys enrere, a 2004, any en el qual per primera vegada van introduir al seu parc les excavadores 320 i 312 Cat. Des de llavors la col·laboració ha estat contínua, incorporant diferents unitats Cat al seu parc. Actualment el nombre d'unitats Cat que es troben al parc de Potència ronda les 40 màquines, entre les quals trobem pales de rodes, excavadores de cadenes, carregadores compactes, miniexcavadoras, compactadores, retropalas, etc.

En el mes de novembre del passat any 2013, van realitzar la seva última adquisició de maquinària Cat, incloent al seu parc cinc noves miniexcavadoras de masses entre 1,4 i 5,5 tones, dues compactadores de doble tambor per a asfalt, model CB22, i una minicargadora 272D.

Durant la nostra visita, Miguel Oliver, gerent de l'empresa, va tenir l'amabilitat d'atendre'ns en les seves instal·lacions, respondre a les nostres preguntes sobre les màquines Cat i la nostra empresa i, també, explicar-nos com han suportat i suporten la complicadíssima situació econòmica que estem travessant des de fa ja cinc anys i la seva percepció d'algun possible canvi de tendència.

“Per a nosaltres, a l'hora de realitzar les nostres inversions en maquinària, hi ha dos aspectes de moltíssim pes, que són el servei postvenda i la disponibilitat de recanvis. Tothom coneix que Caterpillar fabrica maquinària de gran qualitat, però per a Potència és encara més important el fet que sempre que hem requerit el seu servei, la resposta ha estat molt ràpida. Quant als recanvis, no recordo cap ocasió en què Finanzauto ens hagi dit que no tingués disponibilitat d'alguna peça. Altres factors molt importants són tenir unes instal·lacions amb tallers i magatzems aquí mateix, a Palma. Això ofereix molta confiança i facilita el servei; i també l'equip humà, els professionals, nosaltres tenim un molt bon concepte de les persones de Barloworld Finanzauto que ens atenen, ens inspiren confiança i professionalitat”.

“Respecte a la situació actual —continua Miguel Oliver—, la tan al·ludida crisi, que ningú tenim molt clar el moment de la seva fi, nosaltres per descomptat que no hem pogut quedar-nos al marge o ser immunes als seus efectes, però afortunadament la nostra política de renovació de parc programat i mínim endeutament possible, va fer que quan va arribar la caiguda de l'economia i, per tant, de la demanda, estiguéssim molt bé posicionats, o el que és el mateix, amb el parc recentment renovat i sense amb prou feines pagaments pendents. Aquesta circumstància ens va permetre seguir endavant ajustant el nostre parc a aquesta nova situació de menor demanda i mantenint el nostre bon servei als clients. Ara, durant 2013, hem notat que la demanda va ser una mica millor que en 2012, sobretot en treballs per a construcció o renovació d'hotels, motiu pel qual aprofitem per adquirir les vuit noves màquines Cat que incorporem a finals any. Sembla que aquesta tendència s'està mantenint en els primers mesos de 2014 i vull pensar, encara que els últims temps ens han fet ser molt prudents, que hem de tenir certa confiança en una recuperació que, sens dubte serà lenta, però que ja s'està fent notar”.

Empreses o entitats relacionades

Finanzauto, S. A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    09/05/2024

  • Newsletter Agrícola

    06/05/2024

Enllaços destacats

AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis