Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Antonio Carraro presenta en FIMA el nuevo Mach 2, un bicadenas rígido reversible
Pavelló 6, stand I/39-47

Antonio Carraro presenta en FIMA el nou Mach 2, un bicadenas rígid reversible

Redacció Interempresas17/01/2014

Antonio Carraro continua desenvolupant nous conceptes de màquines amb cadenes ideals per a treballs en els terrenys més difícils, limosos i embarrados. Aquí s'emmarca el nou Mach 2, el seu nou bicadenas rígid reversible que es pot veure per primera vegada al nostre país en FIMA 2014. Tampoc falten a la cita de Saragossa la versió Infinity del SRH 9800; el nou propulsor súper compacte per al model TRX de la Sèrie Ergit; la versió renovada del Tigrone 5800 Jona; i el TGF 9400 S, amb nova cabina super low profile Protector S.

Després del gran èxit del cuatricadenas articulat reversible Mach 4, la casa paduana es va concentrar en un nou prototip de tractor d'erugues, que ha estat provat i perfeccionat per arribar a Fima 2014 amb un producte ben definit. Es tracta del model Mach 2, un bicadenas rígid reversible, dotat de cadenes de goma posteriors i pneumàtics de 20" davanters. Mach 2 està dedicat als operadors de cultius en pendent, on sigui necessari disposar d'adherència constant, tracció, estabilitat, i seguretat. El conjunt exclusiu de rodes directrius davanteres i cadenes de goma posteriors permet efectuar maniobres complexes de forma fàcil i segura, fins i tot en pendents o contrapendientes accentuades. Gràcies al seu ample d'1.440 mm, un pes de 2.915 kg, el motor Yanmar de 87 CV, la velocitat homologada de 35 km/h, el centre de gravetat baix i un ampli ventall d'opcions, el Mach 2 representa un 'tot ús' d'una gran personalitat única, ideal per a qualsevol finca agrícola, que pot afrontar qualsevol desafiament amb total seguretat i rapidesa.
FIMA serà el primer lloc a Espanya en què es podrà descobrir el nou Mach 2 d'Antonio Carraro
FIMA serà el primer lloc a Espanya en què es podrà descobrir el nou Mach 2 d'Antonio Carraro.

En Fima es presenta també la nova versió SRH 9800 Infinity, en la qual s'ha potenciat la funcionalitat del canvi i la transmissió que es fa contínua, sense interrupció de potència, fins i tot quan troba càrregues molt discontínuas que precisin un canvi en la velocitat d'avanç. La transmissió Infinity disposa de dues gammes mecàniques (treball o desplaçament): la primera de 0 a 15 km/h; la segona de 0 a 40 km/h. Cada gamma disposa de tres velocitats hidràuliques que poden canviar en marxa, sense discontinuïtat de marxa alguna, a través d'un còmode interruptor. Aquesta nova transmissió, Infinity, unida a la precisió del sistema hidrostàtic, li converteix en un vehicle versàtil i dinàmic, oferint a l'operador, una velocitat infinita de treball, tant en moviments mil·limètrics, i calibrats, com en parades precises, com succeeix en cultius que exigeixin velocitat molt controlada.

Tigrone Jona es renova adoptant una nova motorització Yanmar, dins de la gamma de 50 CV, d'injecció directa –uniformat amb tota la gamma AC i adaptat a la nova propera normativa 2016 sobre emissions–. Aquest nou propulsor ofereix un generós parell a baix règim i consums mínims en la seva categoria gràcies a una cambra de combustió que optimitza el consum de combustible.

En FIMA també es pot veure la nova versió Infinity del SRH 9800
En FIMA també es pot veure la nova versió Infinity del SRH 9800.
Finalment, podem veure en FIMA també el TGF 9400 S (motor VM de 87 CV, injecció directa, 4 cilindres torbo intercooler), un tractor rígid mico direccional de baricentre baix i rodes diferenciades molt benvolgut en els cultius en filera de la Conca mediterrània pel seu conjunt de baixa altura i la seva gran adherència en els sòls més difícils. La gamma de cabines aplicables al TGF 9400 S s'amplia: a més de la confortable StarLight, ara també està disponible la super low profile Protector S, germana de la presurizada Protector 100 (per TGF Ergit 100). La característica més interessant d'aquesta nova cabina Protector S és l'estructura del seu bastidor en acer de perfil continu amb curvatura esfèrica, sense sortints i amb solament una altura d'1.740 mm que li permet treballar entre fileres de vegetació frondosa o en 'I', accessibles a molt pocs tractors súper compactes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    16/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    12/09/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024Fima Ganadera - 2025III Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis