Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ya está disponible la nueva revista digital de Interempresas Industria Gráfica

Ja està disponible la nova revista digital d'Interempresas Indústria Gràfica

01/10/2012

1 d'octubre de 2012

Portada de la revista digital d'Interempresas Indústria Gràfica corresponent al mes d'octubre
Portada de la revista digital d'Interempresas Indústria Gràfica corresponent al mes d'octubre.

La revista digital de Indústria Gràfica d'octubre ja està disponible en la web d'Interempresas, amb tota l'actualitat i les últimes novetats del sector. Entre altres articles d'interès, el nou lliurament conté un dossier especial Viscom Sign 2012, que inclou una entrevista amb el director de la fira, José León, així com les novetats d'algunes empreses expositores en el saló.

Una altra entrevista recull les opinions de Francisco Martínez, director general de l'empresa Martínez Ayala, sobre les tintes ecològiques i del seu ús en una renovada indústria gràfica. A més, Manolo Gómez, de Procograf, planteja en el seu article d'opinió si són o no són els tiratges curts una sortida per al sector.