KWH Mirka Ibérica, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
KWH Mirka Ibérica, S.A.U.
World Trade Center Almeda Park, Edificio 2, Planta 2
08940 Cornellá de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936820962  
🖷:  +34‑936821199
w:  www.mirka.es
Comercialització d'abrasius i màquines per a la seva aplicació (lijadoras, pulidoras, ...)

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
KWH Mirka Ibérica, S.A.U.

KWH Mirka Iberica del grup KWH Mirka Ltd. comercialitza a Espanya i Portugal solucionis avançades en abrasius flexibles i complements per als sectors de fusta, automoció, pintura-decoració vehicles, nàutica i altres composites.

La recerca en Mirka mai es deté per oferir-li abrasius i accessoris únics, orientats a les necessitats de la indústria de la fusta. Treballen amb la Certificació ISO 9001, que assegura una comercialització i un excel·lent servei al client. El compromís amb la qualitat, l'interès a millorar constantment els productes i processos per minimitzar els riscos per a la salut, reduir les deixalles i conservar els recursos naturals li permetrà complir les regulacions actuals i futures.

Una òptima atenció al client gestionada per professionals que comparteixen les seves necessitats. L'equip comercial i tècnic, sempre al dia, pot aportar-li solucions perquè els seus processos tinguin aquesta competitivitat addicional que significa l'èxit al mercat.

Durant més de tres dècades Mirka ha estat un fabricant i proveïdor capdavanter d'abrasius per al sector de la fusta. Estan especialitzats en abrasius flexibles, de fibra i amb escatat lliure de pols per a l'acabat de superfícies. L'àmplia gamma de productes cobreix tant les necessitats individuals com les dels més complets sistemes d'escatat. El concepte d'escatat lliure de pols, exclusiu de Mirka, combinat amb les solucions efectives en l'acabat de superfícies ha substituït als mètodes tradicionals d'escatat en molts sectors industrials.