Leuze Electronic, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Leuze Electronic, S.A.U.
Joan Güell, 32 Bajos
08028 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934097900  
🖷:  +34‑3403515
w:  www.leuze.de
Desenvolupament, fabricació i comercialització de productes optoelectrònics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Leuze Electronic, S.A.U.

Leuze electronic és una multinacional alemanya que desenvolupa, fabrica i comercialitza productes optoelectrònics per a les àrees de detecció, identificació i seguretat en el treball des de fa gairebé 50 anys. L'àmplia gamma de productes inclou sensors optoelectrònics, sensors inductius, sistemes d'identificació, sistemes de processament d'imatges amb PC industrial, sistemes de transmissió òptica de dades i sistemes optoelectrònics de seguretat.
Compte a més amb la certificació segons norma ISO 9001 i 14001.
La filial de Leuze electronic a Espanya, situada a Barcelona, va ser fundada en 1988. Des de llavors ha crescut contínuament, i actualment està formada per una plantilla de 14 persones. Prestem servei en tota Espanya a través d'una Oficina Central situada a Barcelona i delegacions pròpies a Bilbao i València per millorar el nivell de servei als nostres clients. A més disposem d'una àmplia xarxa de Distribuïdors i de Partners Tecnològics dins del territori nacional.