Knauf España - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Knauf España
Av. Burgos 114 planta 6ª edificio CETIL 1
28050 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913830540  
🖷:  +34‑917661427
w:  www.knauf.es
Plaques de guix laminat

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Knauf España

Construir el Futur

Seguint la filosofia marcada pels fundadors de l'empresa, a Espanya neix en 1989 la sucursal espanyola del Grup Knauf. Amb una primera seu en la localitat de Getafe a Madrid, Knauf GmbH Sucursal a Espanya, comença la seva trajectòria en la península amb una petita nau industrial des de la qual el grup de persones que van iniciar l'empresa tenien com a objectiu el mateix que ara perseguim:

Proporcionar Qualitat, Tecnologia i Confort l'interès principal del qual se centra en una matèria primera amb qualitats realment excepcionals, un invent genial de la naturalesa: el guix.

Des de 1989 la dura labor per a la introducció i consolidació dels sistemes de la construcció en sec, ha sofert molts alts i baixos fins a arribar a la situació actual, que indubtablement, és de gran satisfacció per tots els que hem llaurat i compartit el camí junts. Ara com ara, Knauf GmbH Sucursal a Espanya és un dels principals fabricants de placa de guix laminat d'Espanya i Portugal, amb una quota de mercat del 24% i una facturació superior als 70 milions d'Euros en 2003.

Equip humà

L'equip humà que forma la nostra societat aquesta compost per especialistes, cadascun en el seu sector, repartits en 12 delegacions comercials, la fàbrica en el pirineo lleidatà, la seu i central a Madrid, en total més de 140 persones que segueixen i comparteixen la filosofia i l'esperit amb el qual els fundadors del gran grup Knauf van concebre una empresa. L'esperit familiar. La importància de la unió familiar i del sentit de comunitat i cooperació dels treballadors. El treball en l'equip de Knauf no és una altra cosa que la consciència de la família en el lloc de treball.