Hydac Technology, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hydac Technology, S.L.
Solsonès, 54- Pol. Ind. Pla de La Bruguera
08211 Castellar del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937473609  
🖷:  +34‑937159542
w:  www.hydac.com
Sistemes hidràulics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hydac Technology, S.L.

Hydac i els sistemes hidràulics, inseparables des de fa ja gairebé 50 anys
Hydac va ser fundada en 1963 com a empresa d'accessoris hidràulics. Avui dia és un grup de diverses empreses internacionals amb més de 6500 empleats, 50 filials i 500 socis comercials i de servei tècnic a tot el món.
Hydac s'encarrega dels sistemes hidràulics i de Fluidengineering.
Hydac: present en tots els sectors
Els components i sistemes d'HYDAC estan presents en tots els sectors hidràulics de la indústria i l'automoció. Les solucions d'HYDAC refrigeren i lubrican els engranatges de les instal·lacions d'energia eòlica, treballen en els sistemes hidràulics de subjecció de les màquines eina més modernes, esmorteeixen les cabines de la maquinària agrícola, recolzen als sistemes hidràulics de les excavadores i comproven i examinen la resistència de les ales de l'Airbus A 380.
Els grups d'Hydac s'encarreguen d'ajustar els concentradors solars de les instal·lacions d'energia solar i activen els sistemes de vàlvules de les centrals elèctriques. Amb els acumuladors hidràulics s'esmorteeixen les oscil·lacions dels motors diésel de gran grandària, i amb els cilindres es compensen els moviments de les ones que actuen sobre els bucs de perforació.