Giesse Group Iberia, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Giesse Group Iberia, S.A.U.
Constitució, 84 - Pol. Ind. Les Grasses
08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936853600   +34‑936333949  
🖷:  +34‑936850261
w:  www.giesse.it/es
Realitzar i comercialitzar solucions d'obertura i tancament manuals i automàtics en els tancaments.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Giesse Group Iberia, S.A.U.

L'objectiu de Giesse és operar amb professionalitat, respectant els valors fonamentals de la qualitat, innovació i disseny per idear, realitzar i comercialitzar solucions d'obertura i tancament manuals i automàtics en els tancaments.

De petita empresa artesanal de producció d'accessoris per a tancaments d'alumini, Giesse va passar a ser, en 40 anys, un prestigiós holding internacional, líder del sector amb una xifra de negocis que creix contínuament i ha superat els 100 milions d'euros, 534 empleats, un catàleg de més de 8.000 productes i més de 100 patents registrades.

L'expansió va aconseguir nivells extraordinaris en la dècada dels 90: el grup va ser protagonista d'adquisicions i estratègies, i de l'ampliació del sector. Això va conduir a la constitució, l'any 2000, de GSG INTERNATIONAL S.p.A., societat que reuneix la producció de totes les marques del Grup.

GSG està present als principals països del món. Té dues plantes de producció, a Itàlia i Argentina, i filials a França, Grècia, Amèrica del Nord, Mitjà Orienti i Llunyà Orient, i compta amb una àmplia xarxa mundial de distribuïdors oficials.