General Optica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
General Optica, S.A.
Crtra. L’Hospitalet, 147, Citypark - Edficio Amsterdam
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑933037970   +34‑933037990  
🖷:  +34‑330374
w:  www.generaloptica.es/es/gafas-de-proteccion
Servei integral i personalitzat de protecció ocular per a tots els camps d'ús. Protecció auditiva a mesura.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
General Optica, S.A.

General Optica ha dedicat des de la seva fundació en 1955, una especial atenció a la salut Visual.

General Optica, té un departament dedicat als serveis i subministraments d'equips de protecció ocular posant una especial èmfasi en les ulleres de protecció amb graduació òptica.

Atès que cada tipus de labor presenta diferents graus d'exigència per a cadascuna de les facetes de la visió, General Optica aborda sempre les revisions òptiques i el tipus de correcció adequada (quan es precisa) tenint en compte les necessitats del lloc de treball, mitjançant un protocol d'examen visual establert per donar plena satisfacció a aquesta demanda.

Tot el procés: revisió, execució, ajustat final i lliurament es realitza de forma personalitzada a fi de garantir el màxim confort de l'usuari i l'eficàcia de l'equip.

Tots els serveis òptics són realitzats per diplomats en òptica i optometria en els més de 215 establiments de la xarxa.

General Optica disposa d'una extensa gamma de protectors oculars i facials per a tots els camps d'ús de les marques més acreditades.

Tots els protectors estan Certificats per diversos Organismes Notificats segons les Normes UNEIX EN vigents i complint amb la Directiva 89/686/CEE.

Per garantir la qualitat, General Optica té certificat tot el procés: disseny, producció i comercialització amb la Norma UNE-EN ISO 9001:2000.

General Optica també està especialitzada en salut auditiva pel que també ofereix el seu servei de protectors auditius a mesura que inclou la revisió de la capacitat auditiva, el subministrament i l'adaptació dels protectors sota el control dels seus tècnics audioprotesistas.