Roegele - Alimentadors i carregadors per a plàstics

Koch Technick Miko

Transportador compacte amb un alt grau de comoditat: iideal per a rendiments a partir de 15 kg/h

Fotografia de Transportador compacte amb un alt grau de comoditat
Amb un pes de solament 4,8 kg i una altura de 43 cm el Miko de Koch Technik és un transportador compacte dels més lleugers i petits del mercat. És la solució ideal per alimentar maquinària des de contenidors confrontants amb reduïdes quantitat de granza .

El transportador compacte amb una alta productivitat i motor monofasico té una capacitat d'1,3 litres. L'interior anti abrasió està fet d'un vidre especial molt gruixut. El sistema de construcció per unitats modulars de Koch permet que el Miko es pugui muntar en totes les estacions de granza i triturado així com sobre tremuges d'alimentació usant un adaptador.

Malgrat el nou estoc, el material granulado o regenerat és transportat, l'aire emergent es neteja per mitjà d'un filtre de polièster altament segur i respectuós amb el medi ambient. La separació es realitza a partir de 2 um. El filtre de cartutx es neteja pneumàticament en només 0.5 segons amb un gir de rotor intern , per tant, està preparat per al proper procés. Les superfícies segellades permeten que no surti aire – per tant, les màquines romanen lliures de pols.

Per a un fàcil maneig, el Miko disposa d'un moviment de pivot i basculación fixacions amb poms i obertura sense eines, la qual cosa permet un canvi molt ràpid de materials. L'alimentador aconsegueix un rendiment de més de 15 kg/h amb una distància de transport màxima de 25 m i una altura de transport de 5m. Entretolvas d'emmagatzematge d'1,2 i 5 litres estan disponibles depenent del rendiment de la màquina. Una connexió de 230 V/ 50 Hz és tot el que es requereix per operar el Miko. En tub de succió amb mànega antiestàtica s'inclou com a part integral del subministrament.

Durant més de 33 anys, Koch-Technik ha estat sinònim d'innovació, precisió, flexibilitat modular i rendibilitat en el barrejat, dosatge, transport i assecat de plàstic. L'ús dels seus equips i sistemes en més de 4.000 companyies processadores de plàstic a tot el món demostren l'acceptació i alta eficiència dels seus sistemes en la producció del dia a dia.